Σχήμα για Ερασιτέχνη με επικρατέστερο για πρόεδρο τον Ζουμπουρίδη

Ξεκαθαρίζει (λογικά μέχρι την Παρασκευή) το τοπίο στον Άρη σε ότι αφορά τον Ερασιτέχνη. Εφόσον γίνει και στην πράξη η αλλαγή σκηνικού με την επιστροφή του Γιώργου Γαλανού στο ποδοσφαιρικό τμήμα, θα υπάρξει παράλληλα και η διαφοροποίηση της κατάστασης στον ΑΣ Άρης.

Μετά τις χθεσινές εξελίξεις, αρκετά από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που βρίσκονται στην λίστα που κατατέθηκε (και αναμένεται να εγκρίνει το Ειρηνοδικείο) είτε δεν θέλουν να συνεχίσουν και θα παραιτηθούν, είτε θα γίνει κίνηση προσθήκης νέων μελών, ώστε να αποκατασταθεί ο δίαυλος επικοινωνίας με το ποδοσφαιρικό τμήμα και να υπάρχει ομαλή λειτουργία.

Το διοικητικό συμβούλιο που προτάθηκε στο Ειρηνοδικείο αποτελείται από τους Ψηφίδη,  Οικονόμου, Χατζή, Λ. Παπαδόπουλο, Δεσύπρη, Γαβριηλίδη, Αναστασίου, Γιαννάκη, Αγγελούση, Ιωάννου, Μιλτιάδη Ζορπίδη, Αγραφιώτη, Αναστασιάδη, Ελευθερία Παπαδημητρίου, Σάββα. 

Με βάση την εικόνα που υπάρχει σήμερα, εφόσον επιστρέψει ο Γαλανός δεν θα είναι το ίδιο 15μελες. Ήδη γίνονται ζυμώσεις για σχήμα παραγόντων με επικρατέστερο για πρόεδρο τον Παναγιώτη Ζουμπουρίδη, ο οποίος είναι από την πρώτη μέρα της εμπλοκής του Γαλανού στον Άρη, στο πλευρό του.

To Top