ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σόουζα και Πλατέλλας συζητούν και υπογράφουν τα νέα τους συμβόλαια…

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, το βέβαιο ήταν πως από πλευράς Άρη θα γινόταν μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνουν στο ρόστερ και της επόμενης σεζόν, οι Ούγκο Σόουζα και Βαγγέλης Πλατέλλας.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο πρώτος συμφώνησε με τον Θοδωρή Καρυπίδη να συνεχίσει στην ομάδα, πριν αναχωρήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ για τις ΗΠΑ. Και μάλιστα να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών. Κάτι αντίστοιχο, είχε συμβεί αρκετά νωρίτερα και με τον Βαγγέλη Πλατέλλα, σε συνάντηση των δυο τους στην Αθήνα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές συμφώνησαν με τις οικονομικές προτάσεις του 39χρονου επιχειρηματία και ανανέωσαν το ραντεβού τους, για μετά την επιστροφή του ισχυρού άνδρα των «κιτρινόμαυρων» από την Νέα Υόρκη. Αυτό που απομένει επί της ουσίας για να επισφραγιστεί η παραμονή τους στον σύλλογο, είναι να υπάρξει μία τελευταία συνάντηση με τον Θοδωρή Καρυπίδη για να συζητηθούν ορισμένες λεπτομέρειες και εν συνεχεία να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια.

Ο Ούγκο Σόουζα πρόκειται να επιστρέψει μέσα στην εβδομάδα από τις διακοπές του στην Κρήτη, ώστε να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ και να «τελειώσει» οριστικά το θέμα, όπως κάτι ανάλογο πρόκειται να συμβεί και με τον Βαγγέλη Πλατέλλα.

Αναμφισβήτητα, δύο ποδοσφαιριστές που έκαναν την διαφορά φέτος με την παρουσία τους, αποδεικνύοντας πως δικαιολογημένα καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια από πλευράς ΠΑΕ για να συνεχίσουν να φορούν τα «κιτρινόμαυρα».

To Top