ΜΠΑΣΚΕΤ

Σύσκεψη Αγγέλου – Γουλιέλμου στο Παλέ για τα μεταγραφικά

Ο Βαγγέλης Αγγέλου είναι από χθες και πάλι στη Θεσσαλονίκη και χθες είχε πολύωρη σύσκεψη στα γραφεία της ΚΑΕ με τον ιδιοκτήτη, Δημήτρη Γουλιέλμο, αναλύοντας σε βάθος τις μεταγραφικές κινήσεις.

Οι κίτρινοι γνωρίζουν πρώτοι από όλους ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, διότι αφενός μεν οι επιλογές που έχουν είναι μετρημένες, αφετέρου δε χρήματα να σκορπίσουν, δεν υπάρχουν.

Με αυτό το δεδομένο πορεύονται πολύ προσεκτικά σε όλες τις οικονομικές προτάσεις που έχουν κάνει, αναγνωρίζουν ότι ενδεχομένως αυτές οι προτάσεις να μην είναι και οι μεγαλύτερες που θα μπορούσαν να δεχθούν οι παίκτες, αλλά αυτό που θεωρούν προτεταιρότητα είναι οι προτάσεις αυτές να τηρηθούν στο 100% σε όποιους τις αποδεχθούν.

Το μπάτζετ του Άρη είναι περιορισμένο, οι επιλογές παικτών επίσης και γι’ αυτό το… έργο δυσκολεύει. Δεν πρόκειται, όμως, να διαφοροποιηθεί η φιλοσοφία των ανθρώπων της ομάδας, που μέχρι στιγμής συνεργάζονται αρμονικά.

Ο Άρης θα προσπαθήσει να κλείσει τους παίκτες που έχει σαν πρώτες επιλογές με τον τρόπο που θέλει, δίχως να ενδώσει σε πιέσεις ή να μπει σε πλειστηριασμούς.

To Top