Τέλος ο Δημητρίου από Καστοριά, ζητάει στήριξη η διοίκηση…

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Καστοριά, καθώς παρελθόν αποτελεί από σήμερα ο Πασχάλης Δημητρίου, μία μέρα πριν την αναμέτρηση με τον Άρη στο “Κλ. Βικελίδης”.

Η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωση της εκφράζει επίσης την δυσαρέσκεια της για τον κόσμο που δεν έχει αγκαλιάσει την ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΓΣΚαστοριάς ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με το τεχνικό τιμ. Ο λόγος του διαζυγίου έγκειται στο γεγονός πως διαπιστώθηκε διαφορά φιλοσοφίας και θέσεων μεταξύ των δύο πλευρών σε λειτουργικά θέματα του συλλόγου. Η διοίκηση του ΑΓΣΚαστοριάς ευχαριστεί θερμά το Πασχάλη Δημητρίου και το Γιώργο Σαββίδη αναγνωρίζοντας όλα όσα προσέφεραν στο σύλλογο και τους εύχεται καλή συνέχεια στη προπονητική τους καριέρα».

Από ‘κει και πέρα, στη διοίκηση υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την «ψυχρή αδιαφορία της συντριπτικής πλειοψηφίας του φίλαθλου κοινού» και ελπίζει πως άμεσα ο κόσμος θα αγκαλιάσει περισσότερο την προσπάθεια που γίνεται φέτος προκειμένου όλοι μαζί να διεκδικήσουν το στόχο της παραμονής στην Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΓΣΚαστοριάς εκφράζει ρητά το προβληματισμό του για τη ψυχρή αδιαφορία στη συντριπτική πλειοψηφία του φίλαθλου κοινού, που όχι μόνο δε στηρίζει έμπρακτα την ομάδα, αλλά κατά γενική ομολογία έχει γυρίσει τη πλάτη στο ιστορικό σωματείο.

Ομάδα χωρίς λαό δεν έχει λόγο ύπαρξης! Όσα χρήματα και αν δαπανηθούν, όποιο αποτέλεσμα και αν προκύψει, θα είναι κάτι το εξαιρετικά εφήμερο και σίγουρα όχι δομημένο σε υγιής βάσεις.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις δύσκολες οικονομικά εποχές που διανύουμε, ωστόσο πρώτα η παρουσία και μετέπειτα η στήριξη του κόσμου μας δίνει την ώθηση για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας και να φέρουμε εις πέρας τους μεγαλόπνοους στόχους που έχουν τεθεί».

 

To Top