Τέλος ο Ν’Λουντούλου – “Έχεις 1,5 μήνα να βρεις ομάδα…”

Μια σειρά από συναντήσεις με ποδοσφαιριστές αναμένεται να έχουν σήμερα οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σε αυτή τη συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν θέματα όπως αυτά των συμβολαίων, της ασφάλισης των παικτών και γενικά ότι αφορά την εξασφάλισή τους για το μέλλον.

Από τους παίκτες που κλήθηκαν και ολοκληρώθηκε ήδη η συνάντηση (δεν ήταν παρών ο Γιώργος Γαλανός) ήταν και ο Γκαέλ Ν’Λουντούλου. Ο 22χρονος Γάλλος βρέθηκε το πρωί στα γραφεία του συλλόγου και μίλησε με τους ανθρώπους των κίτρινων.

Στη συνάντηση του ανακοίνωσαν ότι δεν τον υπολογίζουν στην ομάδα και παρά το γεγονός ότι έχει εισπράξει περίπου 12.000 ευρώ μέχρι σήμερα, χωρίς να έχει δικαίωμα συμμετοχής, του έδειξαν την πόρτα της εξόδου. Του διεμήνυσαν ότι ο Άρης τον ενημερώνει από τώρα, ώστε να: “έχεις 1,5 μήνα για να βρει τη νέα σου ομάδα”.

Από την μια το γεγονός ότι ο Άρης έχει 6+1 ξένους (ο Κογκνού δεν προπονείται με την ομάδα μετά τις δυο επεμβάσεις που έκανε για σκωληκοειδίτιδα), ενώ σε κάθε παιχνίδι έχουν δικαίωμα συμμετοχής 4, αλλά και η αναζήτηση πιο αξιόπιστων λύσεων στη μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου, λειτούργησε στην τελική απόφαση των κίτρινων, μετά από όσα συζήτησαν διοίκηση και τεχνικό τιμ.

Την ίδια ώρα, ο Σανιά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να συνεχίσει κανονικά και να είναι μια “εσωτερική” μεταγραφή τον Ιανουάριο.

 

 

To Top