ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος στο αρνητικό σερί κόντρα στο Λαύριο (PRESSARIS LIVE, 18:00)

Δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από τη νίκη σήμερα (18:00) για τον Άρη κόντρα στο Λαύριο για την 16η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Εννιά σερί ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι ήδη αρνητικό ρεκόρ και πρέπει ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι παίκτες του να δώσουν τέλος άμεσα, σήμερα.

Οι κίτρινοι υποδέχονται σήμερα την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, μια ομάδα που από το… πουθενά διεκδικεί με αξιώσεις θέση στη τετράδα, που έχασε στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη παράταση, που παίζει όμορφο και ελκυστικό μπάσκετ, που κοστίζει ακόμα και σήμερα ίσως και λιγότερο από ότι ο Άρης. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Μικρή σημασία έχουν, όμως, αυτά μπροστά στην απαίτηση όλων για να δοθεί τέλος σε ένα αρνητικό σερί που γράφει άσχημη ιστορία στο τμήμα μπάσκετ. Οι εννιά σερί ήττες είναι πάρα πολλές, είναι αριθμός που δεν θέλει κανείς να θυμάται και θα πρέπει να δοθεί σήμερα τέλος.

Ο Άρης καλείται να κερδίσει το Λαύριο με όσες δυνάμεις έχει και με τους χιλιάδες φιλάθλους του στις κερκίδες, για να μην βυθιστεί σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες από αυτές που ήδη περνάει εκτός παρκέ.

Οφείλουν όλοι όσοι αγωνιστούν, να ξεπεράσουν την πίεση που υπάρχει για το αποτέλεσμα και να μετατρέψουν το άγχος της νίκης, σε ενέργεια και πάθος και αυταπάρνηση. Αυτά θέλει να δει ο κόσμος του Άρη σήμερα και αυτά τα στοιχεία είναι βέβαιο ότι στο γεμάτο Παλέ θα φέρουν τη νίκη.

To Top