ΑΠΟΨΕΙΣ

Τέσσερα χρόνια PRESSARIS! Γενέθλια στην κορυφή! Το ευχαριστώ και η δέσμευση μεγάλης ευθύνης!

Σεπτέμβριος 2011… «To PRESSARIS.gr  είναι γεγονός… Ένα νέο αθλητικό portal, το οποίο γεννήθηκε από τη δίψα όλων των συντελεστών του για έγκυρη, πολύπλευρη, ανεξάρτητη και άμεση ενημέρωση σε ότι αφορά τα θέματα του Άρη και όχι μόνο. Έτοιμο να ‘αγωνιστεί’ σε όλα τα… γήπεδα».

Με αυτές τις γραμμές, ακριβώς τέσσερα χρόνια πριν, το PRESSARIS έβλεπε το πρώτο… φως της ηλεκτρονικής του ζωής, αφού ακουγόταν τα πρώτα «χτυπήματα» της ηλεκτρονικής του καρδιάς στα πληκτρολόγια και φώναζε παρών στο πιο δύσκολο «γήπεδο», αυτό της ενημέρωσης!

Σεπτέμβρίος 2015… Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τότε. Δύσκολα χρόνια, δύσκολες μέρες γεμάτες από δημιουργία, σκληρό αγώνα, μεγάλη προσπάθεια, πολλή αγωνία, ένταση, χαρές, πικρίες, επιτυχίες μεγάλες ή μικρές.

Υπήρχε από όλους τους συντελεστές του PRESSARIS προσπάθεια με μεγάλη ζωντάνια και πάθος για όσο το δυνατόν πιο σωστή ενημέρωση, κατά τη διάρκεια του οποίου έγιναν και λάθη. Το ομολογούμε. Ήταν όμως ανθρώπινα, πάνω στην πίεση της εργασίας μας, χωρίς σκοπιμότητα ή δόλο…

Τέσσερα χρόνια μετά οφείλουμε να θυμίσουμε τις «αρχές» μας: «Το PRESSARIS δεν έχει σκοπό να υποκαταστήσει κανέναν, ούτε να παίξει τον ρόλο του παντογνώστη. Έχει ένα μεγάλο και δύσκολο στόχο: να υπηρετήσει με αξιοπρέπεια την ενημέρωση των φιλάθλων, βάζοντας από την πλευρά του το δικό του λιθαράκι. Στις μέρες μας είναι πράγματι ένας μεγάλος στόχος και δύσκολος, αλλά η συνταγή μας είναι ξεκάθαρη: υπευθυνότητα, συνέπεια, διάθεση και νέες ιδέες. Χωρίς… σύνδρομα και εμπάθειες. Χωρίς υστεροβουλίες και εσωστρέφεια».

Προσπαθήσαμε να φανούμε συνεπείς κι αντάξιοι των στόχων μας και των προσδοκιών του κόσμου. Σε μια περίοδο μεγάλων περιπετειών για τον σύλλογο, σε χρόνια όπου έγιναν πολλά, κατέρρευσαν πολλά περισσότερα.

Η προσπάθεια του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις εκφράσεις του συνεχίζεται από τη στιγμή που ο κόσμος του δίνει ακόμη πνοή στα πνευμόνια του. Ο Άρης θα πατήσει και πάλι γερά στα πόδια του και θα επιστρέψει στην κορυφή, στις επιτυχίες, στην εξυγίανση. 

Η δική μας 100% δημοσιογραφική προσπάθεια θα συνεχιστεί. Με ανεξαρτησία, όπως όλα αυτά τα χρόνια. Με περισσότερο ζήλο και ζωντάνια, με μεγαλύτερη όρεξη για καλύτερη ενημέρωση, με περισσότερη κριτική διάθεση για το καλό του συλλόγου. Αυτή είναι η δέσμευσή μας.

Το PRESSARIS μέσα σε τέσσερα χρόνια, μπουσούλησε, πάτησε πια στα πόδια του, σηκώθηκε και περπατάει γιατί το αγκάλιασαν οι αναγνώστες, εσείς, με την καθημερινή σας συμμετοχή, με τα σχόλια σας, με τις ανησυχίες, την αγάπη και την στήριξη, αλλά και τις παρατηρήσεις σας, κάνοντας το, το No1, το πρώτο μέσο ενημέρωσης σε δημοτικότητα-επισκεψιμότητα σε ότι αφορά τα νέα του Άρη, αλλά και ένα από τα πρώτα αθλητικά portal σε όλη την Ελλάδα, βάσει των επίσημων στοιχείων από τους κολοσσούς: Google Analytics και Alexa.com! 

Την περασμένη Τετάρτη πραγματοποίησε με τη δική σας ενεργό παρουσία ένα ρεκόρ που θα ζήλευαν μεγάλα σάιτ με τεράστια υποδομή στην Αθήνα, ξεπερνώντας τις 55.000 επισκέψεις σε μια μόνο μέρα!

Οι αναγνώστες επιβράβευσαν την καθημερινή ανεξάρτητη προσπάθεια, με γνώμονα την σωστή ενημέρωση του κόσμου και όχι την… εξυπηρέτηση ανθρώπων εντός ή εκτός Άρη!

Τέσσερα χρόνια πριν σημειώναμε ότι «το ταξίδι άρχισε…». Τέσσερα χρόνια μετά «το ταξίδι συνεχίζεται ακόμη πιο δυναμικά και με μεγαλύτερη ευθύνη κι αποφασιστικότητα»! 

Μαζί με το μεγάλο μας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, όλα τα παραπάνω θα είναι και η μεγάλη μας ΔΕΣΜΕΥΣΗ.

To Top