ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέσσερις σερί αγώνες στο Αλεξάνδρειο! Ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο και ανεβάζει επίπεδο την ομάδα!

Για τον Άρη αρχίζει αύριο μια τετράδα αγώνων, σε τρεις διοργανώσεις, που όλοι θα γίνουν στο Αλεξάνδρειο, στοιχείο το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο η ομάδα από κάθε άποψη.

Οι κίτρινοι υποδέχονται αύριο (19:30) τη Ναντέρ για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα κάνουν το ίδιο και την επόμενη Τρίτη υποδεχόμενοι την Τέλεκομ Μπον για την 4η αγωνιστική. Με δύο νίκες θα βρεθούν στο 3-1, θα έχουν κρατήσει αλώβητη την έδρα τους και θα μπορούν με μεγαλύτερη ηρεμία να ψάξουν ένα “διπλό” στη συνέχεια.

Ενδιάμεσα από τα δύο ευρωπαϊκά ματς έρχεται ο Ολυμπιακός στο Παλέ, την προσεχή Κυριακή, για το πρωτάθλημα. Με ή χωρίς Σπανούλη μικρή σημασία έχει, καθώς το ρόστερ των Πειραιωτών είναι γεμάτο ποιότητα.

Με τον Ολυμπιακό κλείνει η τετράδα των σερί αγώνων στο Nick Galis Hall, μόνο που το παιχνίδι της 5ης Νοεμβρίου είναι νοκ άουτ ημιτελικός Κυπέλλου.

Κοινός παρανομαστής για την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη πρέπει να είναι η κατάθεση του 110% των δυνάμεών της μέσα στο παρκέ.

Κοινός παρανομαστής για τον κόσμο, να προσφέρει στην ομάδα μια καυτή έδρα, το θρυλικό Παλέ θα πρέπει να είναι κατάμεστο, γιατί μόνο αυτό με τους φιλάθλους του Άρη έχουν την μαγική ιδιότητα να ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα.

To Top