Όλο και πιο κοντά στην τετράδα, βασικός διεκδικητής της 3ης θέσης

Οι εκτός έδρας νίκες είναι αυτές που μπορούν να διατηρήσουν μέχρι τέλους τον Άρη στην πρώτη τετράδα και το χθεσινό “διπλό” στην Κηφισιά αποκτά ιδιαίτερη σημασία γιατί οι κίτρινοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση, έχοντας διαφορά τριών βαθμών από τους διώκτες τους. Επιπλέον την άλλη βδομάδα μπορούν να βρεθούν στην τρίτη θέση.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έχει 30 βαθμούς και είναι τέταρτη με τον Απόλλωνα Πάτρας που βρίσκεται στην πέμπτη θέση να έχει 27. Η ΑΕΚ έχει 25 βαθμούς με αγώνα λιγότερο αλλά αναμένεται να κερδίσει σήμερα στο ΟΑΚΑ, τον Πανελευσινιακό και να ισοβαθμήσει με τους Πατρινούς. Το Ρέθυμνο που έχει 26 βαθμούς, υποδέχεται σήμερα τον Παναθηναϊκό και λογικά θα βρεθεί κι αυτό στους 27 και θα συγκατοικήσει στην πέμπτη θέση με την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα Πάτρας.

Ο Άρης θα φιλοξενήσει το επόμενο Σάββατο (7/3), τον Κόροιβο Αμαλιάδας ενώ ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται την Κυριακή (8/3) στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αν οι κίτρινοι επικρατήσουν του αντιπάλου τους  και ο συμπολίτης ηττηθεί ο Άρης θα ανεβεί στην τρίτη θέση καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία του ΠΑΟΚ (σ.σ. έχει 31 βαθμούς) επειδή τον έχει κερδίσει δυο φορές.

To Top