Τακτική και στημένες φάσεις στο πρώτο πλάνο του Ντομπρασίνοβιτς

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη, με τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς να ρίχνει το βάρος πάνω στο κομμάτι της τακτικής και στις στημένες φάσεις και τον Μάουρο Πόι να «φωνάζει» παρών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με την Δόξα Δράμας (01/03, 15:00) στο γήπεδο της Δόξας Δράμας, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Και η σημερινή προπόνηση (ο τεχνικός της ομάδας μας, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, δούλεψε πάνω στο κομμάτι της τακτικής και στις στημένες φάσεις) ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, αφού ο Μάουρο Πόι –ως γνωστόν- συμμετέχει από χθες στο κανονικό πρόγραμμα (να θυμίσουμε ότι ο Βάσκο Φερνάντες από τις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης).

Αύριο, Σάββατο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας (θα αναχωρήσει το απόγευμα για τη Δράμα)».

To Top