Ταπούτος: “Θα είναι πολύ καλό να συνεχιστεί η συνεργασία Άρη – Αγγέλου”

Την άποψη ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η συνεργασία του Άρη με τον Βαγγέλη Αγγέλου εξέφρασε ο Χρήστος Ταπούτος, που βρέθηκε χθες στο γήπεδο και παρακολούθησε την αγαπημένη του ομάδα να κερδίζει τον Πανιώνιο!

Ο πρώην αρχηγός του Άρη μίλησε στον “Αρένα”:

Για το χθεσινό παιχνίδι: “Ήταν μια τρομερή νίκη, ο Άρης είχε συγκεκριμένο πλάνο και κατάφερε να περιορίσει τους Παππά και Γιάνκοβιτς. Τα παιδιά είχαν μεγάλο πάθος και αυτοπεποίθηση και φαινόταν πως θα έπαιρναν τελικώς τη νίκη. Ο Μούρτος έκανε πολύ καλή εμφάνιση, βοήθησε σε πολλούς τομείς την ομάδα”.

Για το τρίτο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη: “Νομίζω πως ο Πανιώνιος, από εμπειρία, θα προσπαθήσει να μπει δυνατά, να πάρει διαφορά ώστε να του φύγει το άγχος. Αν δεν γίνει αυτό, θα έχει άγχος και ο Άρης θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει τη νίκη, να κλέψει το ματς”.

Για το πρώτο παιχνίδι και τη φανέλα του Νίκου Γκάλη, που κρέμεται, πλέον, στην οροφή του “Nick Galis Hall”: “Σίγουρα, φέρνει μια πολύ θετική αύρα στους παίκτες του Άρη, αλλά είναι κάτι ιδιαίτερο και για τους αντιπάλους, έχουν μεγαλύτερη πίεση. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, κοιτούσα το staff του Πανιωνίου που κοιτούσε την οροφή και την φανέλα του Νίκου Γκάλη. Προκαλεί δέος στους αντιπάλους”.

Για την εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη: “Σίγουρα, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου. Ήθελα να είμαι στην ομάδα και πόσο μάλλον να είμαι αρχηγός της ομάδας και να τιμήσω εγώ εκ μέρους της ομάδας και να του παραδώσω τη φανέλα. Η αλήθεια είναι πως ζήλεψα λίγο τον Αντώνη τον Ασημακόπουλο, αλλά επειδή είναι πολύ καλό παιδί και γνωρίζω πως έχει δεθεί πολύ με την ομάδα . Οι πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν βγήκε στο παρκέ αλλά και ο εναγκαλισμός του με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Έστω και σαν θεατής, ήταν από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας μου”.

Για τη δική του παρουσία στην τουρκική Ελίν Εντιρνέ και το μέλλον του: ” Τα πήγαμε αρκετά καλά, καταφέραμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και εγώ ατομικά πήγα καλά. Υπάρχει κοινή επιθυμία να παραμείνω στην ομάδα, αλλά ακόμη δεν ξέρω, δεν συζητήσαμε.Εγώ θέλω να παραμείνω στο τουρκικό πρωτάθλημα, είναι πολύ υψηλό το επίπεδο, νομίζω το δεύτερο στην Ευρώπη μετά το Ισπανικό. Υπάρχουν πολλοί χορηγοί, πολλά λεφτά και πολλοί καλοί παίκτες. Πληρωνόμαστε κάθε 1η του μήνα. Αρχικά, παραξενεύτηκα, είπα “κάτι δεν πάει καλά”! Μου θυμίζει την περίοδο του ελληνικού πρωταθλήματος όταν άρχισα εγώ να παίζω με τη Νήαρ Ηστ”.

Για την απόδοση του Άρη και τον Βαγγέλη Αγγέλου: “Λογικό είναι όταν έρχεται ένας νέος προπονητής τα πράγματα να μην πάνε και τόσο καλά, διότι κι αυτός θέλει χρόνο ώστε να περάσει τα δικά του πράγματα στην ομάδα. Και με τον καιρό φάνηκε η πολύ καλή δουλειά που είχε κάνει και νομίζω πως αν δεν είχε τραυματισμούς, μπορούσε να τερματίσει και πιο ψηλά από την 6η θέση. Έχω συνεργστεί με τον κ. Αγγέλου και νομίζω θα είναι πολύ καλό να συνεχιστεί η συνεργασία, διότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής”.

To Top