ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ταυτοποιήθηκαν τρεις δράστες των επεισοδίων της Λεωφόρου!

Η Υπηρεσία αθλητικής βίας που υπάγεται στις αρμόδιες αρχές ασφάλειας φέρεται να έχει ταυτοποιήσει τρεις από τους δράστες των επεισοδίων της «Λεωφόρου»!

Την ταυτότητα τριών εκ των δραστών των επεισοδίων της «Λεωφόρου» που έλαβαν χώρα πριν και μετά την αναβολή του ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό φέρεται να έχουν ταυτοποιήσει οι αρμόδιες αστυνομίες αρχές σύμφωνα με την ιστοσελίδα bloko.gr. Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως ένας εξ’ αυτών φέρεται να είναι μόνιμος τρόφιμος του ψυχιατρείου στο Δαφνί, από όπου βρίσκει τρόπο να αποδράσει κάθε φορά που αγωνίζεται εντός έδρας ο Παναθηναϊκός.

Ο δεύτερος έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο, αφού είχε πιαστεί και κατηγορηθεί για εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και στα επεισόδια στο ντέρμπι των δύο ομάδων τον Φεβρουάριο, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να έχει εντοπιστεί και ένα άτομο το οποίο εκτόξευε τις φωτοβολίδες προς τον αγωνιστικό χώρο.

Την ίδια ώρα, η Υπηρεσία αθλητικής βίας έφτασε στην ταυτοποίηση και τριών οπαδών του Ολυμπιακού που φέρεται ότι πρωτοστάτησαν στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο «ΟΑΚΑ» στις 29 Αυγούστου κατά της διάρκεια του ματς των «ερυθρόλευκων» απέναντι στον Λεβαδειακό.

Πηγή: bloko.gr

To Top