ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τα έβαλε ξανά με τους διαιτητές ο Γιαννάκης: “Εμείς θα διορθώσουμε τις αδυναμίες μας, αυτοί δεν ξέρω τι θα κάνουν”

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν και πάλι καυστικός κατά των διαιτητών, ενώ αναφέρθηκε μετά από ερώτηση και στο ενδεχόμενο να συνεχίσει ο Άρης στο FIBA Europe Cup.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Δεν θέλω να σχολιάσω τους διαιτητές. Εμείς θα πάμε αύριο για προπόνηση, για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Αυτοί δεν ξέρω τι θα κάνουν. Για τον αγώνα θα πω συγχαρητήρια στην Αβελίνο για τη νίκη της. Έβαλε μεγάλα σουτ στο τέλος. Προσπαθήσαμε πολύ σε όλο το παιχνίδι με τους παίκτες που έχουμε, βάλαμε πίεση στην Αβελίνο, αλλά στο τέλος κέρδισε. Καλή τύχη στη συνέχεια, γιατί θέλουν να κερδίσουν το πρωτάθλημα Ιταλίας. Έχουν πολλές δυνατότητες σαν ομάδα, αλλά και εμείς παλέψαμε”.

Ρωτήθηκε για την πιθανότητα του Άρη να συνεχίσει στο Europe Cup αν κερδίσει την Οστάνδη και απάντησε: “Είναι ένα παιχνίδι, είναι μια πιθανότητα. Το σημαντικότερο είναι να μάθουμε από αυτή τη διοργάνωση. Πρέπει να χτίσουμε μια ομάδα και έναν οργανισμό κι αν δεν παίξαμε καλά φέτος, θα πρέπει να το κάνουμε πέρσι. Όλες οι ομάδες πρέπει να το κάνουν αυτό. Ο Άρης έχει ιστορία και δεν σταματάει”.

To Top