ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα λόγια τελείωσαν, τεράστιες οι ευθύνες, μην ταλαιπωρείτε άλλο τον κόσμο του Άρη: Βρείτε τον τρόπο να ανεβάσετε την ομάδα!

Από λόγια χορτάσαμε! Τώρα πρέπει να μιλήσουν οι πράξεις! Έστω και τώρα, έστω κι αν μοιάζει να είναι αργά. Το μήνυμα μετά το χαρακίρι στις Σέρρες είναι σαφέστατο και δεν χωράει καμία αμφισβήτησης Βρείτε τον τρόπο να ανέβει η ομάδα! Ο λαός του Άρη ταλαιπωρήθηκε… Δεν αντέχει άλλο! Κουράστηκε από λόγια, υποσχέσεις, κυνήγι “μαγισσών”.

Η αγωνιστική άνοδος απομακρύνεται οριακά. Μοιάζει πλέον περισσότερο με θαύμα. Οι ευθύνες είναι γνωστές. Λάθος αγωνιστικός προγραμματισμός, καθυστερημένες αποφάσεις που αποδείχθηκαν καταδικαστικές. Προβλήματα εσωτερικά που αντί να λυθούν, ρίζωναν μέσα στ’ αποδυτήρια.

Απουσία διοικητικής πυγμής και σχεδίου… Δεν μπορεί η Λαμία και ο Απόλλων να είναι πιο ισχυροί ΕΚΤΟΣ γηπέδων. Είναι κατάντια…

Έχουν απομείνει έξι αγωνιστικές. Παίκτες, προπονητής, τεχνικό επιτελείο οφείλεται το πέντε στα πέντε (μια και ο ένας αγώνας είναι με Πανθρακικό που αποσύρθηκε…)

Όσον αφορά την διοίκηση Θόδωρου Καρυπίδη, όλα είναι ξεκάθαρα. Πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της. Έστω και τώρα. Τόσο εντός της ομάδας με τα λάθη που έγιναν, όσο και εκτός των “τειχών”.

Κυνηγήστε μέχρι τέλους την τιμωρία της Λαμία, για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ Ντουμιρσάι. Αν χρειαστεί βάλτε τα με θεούς και δαίμονες! Μόνο έτσι θα εξιλεωθείτε απέναντι στον κόσμο του Άρη, που συνεχίζει να υποφέρει! 

Μόνο πράξεις, ξεχάστε τα όλα τα υπόλοιπα…

To Top