Τα πλάνα νίκης στα Χανιά, με τον Άρη πιο επιθετικό…

Ο Δημήτρης Σπανός κατέληξε στον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστεί ο Άρης στο σημερινό παιχνίδι, αλλάζοντας σε μεγάλο βαθμό την μεσοεπιθετική γραμμή των “κιτρινόμαυρων”.

Ο 48χρονος προπονητής του Άρη, θέλει να δώσει περισσότερη ταχύτητα στην ομάδα του προκειμένου να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα και να “κλειδώσει” τη νίκη.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Σε ότι αφορά την αμυντική διάταξη, εκτός του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου στο τέρμα, τις υπόλοιπες θέσεις καλύπτουν οι Χρήστος Μπούρμπος στο δεξί άκρο της άμυνας, με τους Ούγκο Σόουζα και Γιώργο Δεληζήση στο κέντρο αυτής. Αριστερά στην άμυνα, θα αγωνιστεί ο Μανώλης Τζανακάκης.

Παράλληλα, ενισχύει τον άξονά του στο σημερινό ματς, ο Δημήτρης Σπανός και κάνει πιο επιθετικό τον Άρη. Εκτός του Μπάμπη Παυλίδη που θα παίξει ρε όλο «οκταριού», στο πλευρό του Λευτέρη Ιντζόγλου, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Δημήτρη Διαμαντόπουλο, θα αγωνιστεί ο Βαγγέλης Πλατέλλας για πρώτη φορά φέτος από το ξεκίνημα ενός αγώνα.

Παράλληλα, οι πτέρυγες της επίθεσης, αποκτούν μεγάλη ταχύτητα, με τους Πασχάλη Κάσσο και Μάρκο Ντούνη, να αγωνίζονται ως βασικοί.

To Top