ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τα χθεσινά αποτελέσματα τον κρατούν σε εγρήγορση, το πλάνο δεν αλλάζει: Νίκες με Κύμη και Τρίκαλα

Τα χθεσινά αποτελέσματα της Stoiximan.gr Basket League δεν ευνόησαν τον Άρη, υπό την έννοια ότι δεν τον κάνουν πιο… ήρεμο για τους κρίσιμους αγώνες που έχει μετά το Πάσχα, με την Κύμη και τα Τρίκαλα.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο Άρης θα ήθελε ήττα του Φάρου Λάρισας από τον Κολοσσό και ήττα του Πανιωνίου από το Λαύριο, αλλά τα πράγματα ήρθαν αντίθετα και μάλιστα σε παιχνίδια που κρίθηκαν στο σουτ. Το ένα σουτ (του Μπαρτ) μπήκε και ο Φάρος κέρδισε, το άλλο σουτ (του Νίξον) δεν μπήκε και ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη.

Ο Φάρος έφτασε τις 8 νίκες και το μοναδικό παιχνίδι που μπορεί να κερδίσει (θεωρητικά πάντα) είναι αυτό κόντρα στον Κόροιβο μέσα στην Αμαλιάδα.

Ο Πανιώνιος έφτασε τις  6 νίκες, έπιασε στη βαθμολογία τον Κόροιβο, με τον οποίο υπερτερεί στην ισοβαθμία και πάει να παίξει άλλον έναν “τελικό” στα Τρίκαλα την επόμενη αγωνιστική.

Σε κάθε περίπτωση τα χθεσινά αποτελέσματα κρατούν τους κίτρινους σε πλήρη εγρήγορση για τους αγώνες με την Κύμη (11/4) και τα Τρίκαλα (14/4), τα οποία και μπορούν να δώσουν οριστικό τέλος στις περιπέτειες.

Ο Άρης καλείται να κάνει δύο νίκες, να φτάσει τις εννιά και να μπορεί να είναι απολύτως ήσυχος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτό είναι το πλάνο της ομάδας του Βαγγέλη Αγγέλου και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται όλοι στο κίτρινο στρατόπεδο.

To Top