Τα χουν… χαμένα στην Καστοριά: “Μπορούσαμε να κερδίσουμε στα χαρτιά το παιχνίδι με Άρη”

Έκπληξη έχει προκαλέσει η ανούσια και ταυτόχρονα άστοχη ανακοίνωση της Καστοριάς για το παιχνίδι με τον Άρη, στην οποία αναφέρεται ότι θα μπορούσαν να κερδίσουν στα χαρτιά το παιχνίδι με τους “κίτρινους” αλλά… δεν το έκαναν!

Μάλλον στην ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας τα… έχουν χαμένα! Δεν εξηγείται αλλιώς το περιεχόμενο του κειμένου που κάνει λόγο για τις εμφανίσεις των “κιτρινόμαυρων”, χωρίς ωστόσο να επεξηγείται ποια είναι η παράβαση που τους δίνει το δικαίωμα αυτό…

Αναλυτικά: 

“Ο ΑΓΣ Καστοριάς γνωστοποιεί πως παρότι είχε τη δυνατότητα να κερδίσει το παιχνίδι του Σαββάτου στα χαρτιά (τόσο πριν την έναρξη όσο και μετά τη λήξη του ματς) για τις στολές με τις οποίες αγωνίστηκε η ομάδα του Άρη αγωνίστηκε (γεγονός που χρεώνεται ως υπαιτιότητα των γηπεδούχων) δε κατέθεσε ένσταση με την οποία είχε τη δυνατότητα να πάρει τη νίκη και τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Τέτοιες ενέργειες δεν εκφράζουν την ομάδα μας, που παρότι στο πρόσφατο παρελθόν της έχουν αφαιρέσει τους βαθμούς της νίκης σε αγώνα που κέρδισε εντός των αγωνιστικών χώρων δε προτίθεται να προβεί σε ανάλογες πράξεις.
Το ήθος, η δυναμική και το πρεστίζ του συλλόγου μας έχει αποδείξει διαχρονικά πως η Καστοριά αναγνωρίζει την ήττα και ταυτόχρονα ξέρει να νικά μονάχα εντός των τεσσάρων γραμμών”.

To Top