“Τελειώνει” σήμερα του στόπερ – Τηρούν στάση αναμονής στην Αλκμήνης

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας ακόμα μεταγραφής βρίσκονται στον Άρη, καθώς σήμερα αναμένεται η οριστική απάντηση του Γάλλου αμυντικού που έχει θέσει ως προτεραιότητα για το κέντρο της άμυνας ο Δημήτης Καλαϊτζίδης, ενώ υπάρχει και “κλεισμένη” εναλλακτική λύση.

Εάν όλα κυλήσουν καλώς και ο έμπειρος Γάλλος αμυντικός με την πολυετή θητεία από το πρωτάθλημα της χώρας του πεί το “οκ”, αμέσως θα σταλθούν τα εισιτήρια για να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους “κίτρινους”.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να γίνει κάτι ανάλογο όπως και με την περίπτωση του Σιντί Σανιά. Να σταλεί δηλαδή και το συμβόλαιο, ώστε να επικυρωθεί άμεσα η συνεργασία των δύο πλευρών και να αποσοβηθεί κάθε ανεπιθύμητη εξέλιξη.

Σε περίπτωση που ο Γάλλος αρνηθεί την πρόταση του Άρη, αυτομάτως ενεργοποιείται η συμφωνία με τον έτερο διεκδικητή της θέσης, που προέρχεται από την Ουρουγουάη. Με τον Ουρουγουανό στόπερ, όπως σας ενημέρωσε σε χθεσινό του ρεπορτάζ το PRESSARIS, έχει ήδη επέλθει προφορική συμφωνία και το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί η συνεργασία του με τον Άρη είναι η εξέλιξη στην υπόθεση του Γάλλου που έχει και τον πρώτο λόγο.

To Top