Τελειώστε σήμερα ότι δεν σας άφησαν την Τρίτη! Μπρέικ και τετράδα!

Ο Άρης δεν μπαίνει στην σημερινή μάχη ως έκτος της κανονικής διάρκειας, αλλά ως η καλύτερη ομάδα της σειράς με τον Πανιώνιο, έτοιμος να επιβεβαιώσει και στο τρίτο παιχνίδι της σειράς την ανωτερότητά του την δεδομένη χρονική περίοδο και να βρεθεί στα ημιτελικά απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Άρης σέβεται τον Πανιώνιο, δεν τον φοβάται και θα μπει να τελειώσει τη δουλειά, που δεν τον άφησαν να το κάνει την περασμένη Τρίτη!

Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα, όμως ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την καλύτερη απόδοση του Άρη στα δύο πρώτα παιχνίδια. Με αυτόν τον αέρα, αλλά πάνω από όλα με την ίδια σοβαρότητα, την ίδια προσήλωση στο πλάνο και το ίδιο πάθος, θα μπει ο Άρης σήμερα στο παρκέ της Νέας Σμύρνης.

Ο Πανιώνιος έχει το πλεονέκτημα έδρας, αλλά προς το παρόν δεν έχει δείξει τίποτα άλλο στη σειρά. Ο Άρης του έχει ρίξει 11 πόντους την παραγωγικότητά του (από 77 πόντους στην κανονική διάρκεια στους 66 στα πλέι οφ), του έχει μειώσει τα ποσοστά ευστοχίας, τον έχει κερδίσει στα ριμπάουντ και πάνω από όλα στην ψυχολογία.

Όλα αυτά μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για να μπει στο γήπεδο έτοιμος όσο ποτέ, να παίξει έναν αγώνα που θα τον βάλει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Αγωνιστικά, ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το πλάνο του. Έμφαση στην άμυνα, ροτέισον βάσει της αμυντικής λειτουργίας και στην επίθεση καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές, πρώτα μέσα στη ρακέτα και δευτερεόντως στην περιφέρεια.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο Άρης έφτασε τη σειρά εκεί που θα ήθελε, στο τρίτο ματς, έχοντας γίνει μέσα από τα δύο πρώτα παιχνίδια καλύτερη ομάδα. Σήμερα παίζει στην Αθήνα, έχει μειονέκτημα έδρας, αλλά το πλεονέκτημα του αντιπάλου του περιορίζεται μόνο εκεί και πουθενά αλλού.

 

To Top