ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τελικά “μας ψεκάζουν”; Δεν είδε ευκαιρία του Άρη ούτε ο… Χαραλαμπίδης!

Τελικά “μας ψεκάζουν”; Δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν είδε ευκαιρία του Άρη ούτε ο προπονητής του Πανσερραϊκού Απόστολος Χαραλαμπίδης! Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

“Σίγουρα είμαστε αρκετά στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα. Μετά το θετικό αποτέλεσμα στην Πάτρα η ψυχολογία μας ήταν διαφορετική. Αυτές τις μέρες δουλέψαμε για το παιχνίδι. Πιστεύω πως τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια” είπε αρχικά μετά το τέλος του αγώνα για να συμπληρώσει:

“Ο Άρης χωρίς ευκαιρία μας πήρε το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλουμε δουλειά. Ακόμη γνωρίζω κάποιος ποδοσφαιριστές που δεν τους ήξερα. Για την προσπάθεια των παικτών μου σήμερα είμαι ικανοποιημένος. Δουλέψαμε στο γήπεδο όμως τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν πιστεύω πολύ φθηνά. Έχουμε πρόβλημα στις στατικές φάσεις και μας περιμένει δουλειά στο κομμάτι.

Χρειαζόμασταν καθαρό μυαλό για να γυρίσουμε το παιχνίδι όμως δυστυχώς σε μία στατική φάση έγινε το 1-2 και μετά ήρθε το 3ο γκολ και τελείωσε το παιχνίδι. Η ομάδα μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και θα γίνει αυτό. Θέλουμε δουλειά”.

To Top