Τεννές: “Πιο ανταγωνιστική φέτος η Σούπερ λίγκα, αλλά δεν ξέρουμε τι ισχύει…”

Ο Μπάμπης Τεννές με δηλώσεις του στο STARΚεντρικής Ελλάδος την Πέμπτη (19/7) προέβλεψε ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρσι, αλλά αποτελεί πρόβλημα η αβεβαιότητα που υπάρχει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Λαμίας:

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Σίγουρα πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρυσι. Οι ομάδες που ανεβήκανε ειδικά έχουνε μεγάλη δυναμική και στήριξη κόσμου. Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζουμε ακόμη πόσες ομάδες θα πέσουν έτσι ώστε να γνωρίζουμε και εμείς τι θα κάνουμε. Θεωρώ όμως πως θα είναι περισσότερες από δύο, σε σχέση με πέρυσι και αυτό μας καθιστά πιο υπεύθυνους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος».

Για το πρωτάθλημα που έρχεται: «Θα πρέπει να καταλήξει κάπου, να δούμε τι θα ισχύει. Αν θα πέσουν τρεις ή δύο, κανένας ή και τέσσερις δεν ξέρω τι θα γίνει. Να καταλήξει λίγο με τα τηλεοπτικά συμβόλαια γιατί πολλές ομάδες είναι χωρίς συμβόλαιο, κάτι που είναι πάρα πολύ δύσκολο για την λειτουργία τους. Αν τελειώσει αυτό το θέμα, τότε θα μπορείς με περισσότερη σιγουριά να πεις ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστικό ή λιγότερο ή καθόλου».

To Top