Τεράστιες ευθύνες της διοίκησης Στεφανίδη για την… κερκόπορτα που άνοιξε και την τραγωδία που βιώνει ο Άρης!

Τις τελευταίες μέρες και ενώ κορυφώθηκαν οι αντιδράσεις όλης της οικογένειας του Άρη, μετά το μπαράζ των δικαστικών ενεργειών και τον ορισμό της προσωρινής διοίκησης Σκόρδα, απουσιάζει από το κάδρο το κομμάτι των τεράστιων ευθυνών που είχε η διοίκηση Στεφανίδη το τελευταίο πεντάμηνο!

Φτάσαμε στην 1η Σεπτεμβρίου και ο Άρης είναι στον αέρα βιώνοντας μια μοναδική τραγωδία! Από το κάδρο λοιπόν αυτό, έχουν αφαιρεθεί τελευταία όλα εκείνα τα γεγονότα που προκάλεσαν το άνοιγμα της… κερκόπορτας, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο σημερινό σημείο.

Γεγονότα που προκάλεσε η μνημειώδης αποτυχία της διοίκησης Στεφανίδη, η οποία προσπάθησε με… φούμαρα και υποσχέσεις να παραμείνει στην καρέκλα. Οι ευθύνες είναι τεράστιες. Τα ερωτηματικά πολλά. 

Ποιον ρόλο εξυπηρετούσε; Τι έγινε με τις υποθέσεις Μανιά, Διούδη; Με ποιους ανθρώπους συνεργάστηκε; Γιατί “πετούσε” την “μπάλα” στην εξέδρα; Πότε έλεγε πραγματικά αλήθεια σε αυτούς του πέντε μήνες που έσπασε ακόμη και ο πάτος του βαρελιού;

Ο ρόλος της σε συγκεκριμένους τομείς κρίνεται είτε εξόχως αφελής, είτε ύποπτος. Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος και στην παρούσα φάση, το αποτέλεσμα είναι τραγικό.

Όταν λοιπόν ο Άρης βρει τον δρόμο του, θα πρέπει να καταγραφούν οι ευθύνες και να αποδοθούν τα του Καίσαρος των Καίσαρι!

To Top