Τερζής: «Κάλπικα τα πέναλτι του ΟΦΗ, γελάνε και τα τσιμέντα»

Ο προπονητής της Βέροια Αποστόλος Τερζής μίλησε για την αλλοίωση του αποτελέσματος που έγινε στην Κρήτη με τον ΟΦΗ νικητή, καταγγέλλοντας τα όσα διαδραματίστηκαν στο Ηράκλειο.  Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για τον αγώνα της Βέροιας με τον ΟΦΗ:

Ακόμη γελάνε, όσον αφορά την συμπεριφορά τον ανθρώπων του ΟΦΗ, δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη τίποτα πριν και μετά το παιχνίδι, όταν ξεκίνησε ο αγώνας ήταν διαφορετική η κατάσταση και τα παιδιά μου ήταν εκνευρισμένα από τους παίκτες του ΟΦΗ απειλούσαν και έβριζαν τους δικούς μου ποδοσφαιριστές, κάθε φορά που σφύριζε κάτι ο διαιτητής στον πάγκο του ΟΦΗ έμπαιναν 10 άτομα μέσα και πάλι απειλούσαν και έβριζαν.

Προσπαθούσαμε να ηρεμήσουμε τα παιδιά και συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο και το τέλος του παιχνιδιού, ο κόσμος μπορεί να φωνάζει και να λέει οτιδήποτε, αλλά εμείς δεν είχαμε κάτι να χωρίσουμε με τον ΟΦΗ.

Έχουμε παίξει τόσα παιχνίδια, μπορεί οι ποδοσφαιριστές να έχουνε κόντρα μεταξύ τους στον αγωνιστικό χώρο για κάποιο μαρκάρισμα αλλά το σύνολο των παικτών να βρίζουν και να απειλούν δεν το καταλαβαίνω.

Γελάνε και τα τσιμέντα, αλλά ο διαιτητάς πριν τα πέναλτι δεν είχε αναφερθεί κανένας, εγώ για να είμαι σίγουρος και να το δω με τα ματιά μου, είδα δυο φορές το παιχνίδι και μία σήμερα και μπορείτε να τα δείτε και εσείς, σε μια φάση στο πρώτο 10 λεπτό ο παίκτης μου κοντά στο κόρνερ πηγαίνει με την μπάλα και βγαίνει ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ εκτός περιοχής, η φάση είναι καθαρή κόκκινη κάρτα, ο διαιτητής δίνει φάουλ και κίτρινη είναι το σκορ 0-0 και έχεις 80 λεπτά μπροστά σου.

Στην φάση του πρώτου πέναλτι στο 45’ ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ ο Βουό, πατάει τον παίκτη τον δικό μου και είναι επιθετικό φάουλ και παίζει κατευθείαν στη βούλα, ο ποδοσφαιριστής μου ζητούσε αλλαγή μετά και εκεί που έδωσε το δεύτερο πέναλτι ήταν έξω από την περιοχή ο δικός μου παίκτης, τραβάει το πόδι προς τα πίσω και κάνει βουτιά ο επιθετικός του ΟΦΗ, εγώ να χάσω αλλά όχι με κάλπικα πέναλτι.

3 φορές είδα το παιχνίδι για να μην κάνω λάθος, μετά τον αγώνα δεν αναφέρθηκα σε κάτι γιατί δεν ήμουν σίγουρος από αυτά που μου έλεγαν τα παιδιά, τώρα έχω ξεκάθαρη άποψη και σας το ξανά λέω μπορείτε να το δείτε και εσείς.

Να πω ότι ο ΟΦΗ είναι από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος, περάσανε μια μπόρα αλλά το ξεπέρασαν, δεν νομίζω ότι έχει την ανάγκη να κερδίσει την Βέροια, η οποία μάχεται για την επιβίωση της, η ομάδα του ΟΦΗ είχε δυο δοκάρια, να τα φάω τα γκολ να χάσω 3-0 με δυο πέναλτι που δεν υπήρχαν, δεν το δέχομαι.

Για το αν θα υπάρξει Βέροια για αύριο:

Υπάρχουν πολλά προβλήματα, παίζουμε για την ιστορία μας και την αξιοπρέπεια μας και για την επιβίωση μας, είναι παιδιά που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο, το θέμα είναι ότι θα πρέπει να μας βοηθήσουν και λίγο διοικητικά, υπάρχει διοίκηση αλλά υπάρχουν προβλήματα σε όλη την  φούτμπολ λίγκ, ένα παραπάνω στην δική μας την ομάδα, προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να ξεφύγουμε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ένα συνολικό σχόλιο για την φούτμπολ λίγκ:

Όπως δείχνει το πρωτάθλημα, είναι δίκαια στην πρώτη θέση ο Άρης, έχει πολύ καλό ροστερ, έχει ποιοτικούς παίκτες, έχει την επιλογή ο προπονητής στους ποδοσφαιριστές, ο Άρης ίσως έχει ένα πρόβλημα και το γνωρίζουν καλά μέσα στον Άρη για να το αντιμετωπίσουν.

Ο ΟΦΗ έχει τον κόσμο, έχει καλή ομάδα και η Παναχαϊκή έχει καλή ομάδα και καλό σύνολο και τα Τρίκαλα έχει καλό ροστερ και θα είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν, τώρα για τη Δράμα έκανε μεταγραφές, ίσως δεν έδεσαν ακόμη την ομάδα τους, η Σπάρτη έχει καλή ομάδα αλλά δεν βλέπω να πηγαίνει για άνοδο, σαφές πλεονέκτημα για την άνοδο είναι ο Άρης ο ΟΦΗ η Παναχαϊκή και τα Τρίκαλα.

To Top