“Τεσσάρα” της Μπάρτσα, επιβλητική νίκη (3-0) της Λίβερπουλ!

Η Μπαρτσελόνα ήταν τυχερή, επικράτησε με 4-1 της Ρόμα στο “Καμπ Νόου” και πήρε προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Δύο αυτογκόλ οι Ιταλοί, ένα ο Μανωλάς.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Σκόρερς: 37′ αυτ. Ντε Ρόσι, 55′ αυτ. Μανωλάς, 59′ Πικέ, 87′ Σουάρες / 81′ Τζέκο

Γήπεδο: “Καμπ Νόου”, Βαρκελώνη

Διαιτητής: Ντάνι Μάκελιε (Ολλανδία)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σεμέντο, Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Ρομπέρτο (83′ Γκόμες), Ράκιτιτς, Μπουσκέτς (66′ Παουλίνιο), Ινιέστα (85′ Σουάρεθ), Μέσι, Σουάρες

ΡΟΜΑ: Άλισον, Πέρες, Φάσιο, Μανωλάς, Κολάροβ, Πελεγκρίνι (60′ Γκοναλόν), Ντε Ρόσι (77′ Ντεφρέλ), Στρούτμαν, Φλορέντζι (72′ Ελ Σαραουί), Τζέκο, Περότι

Καβάλα στ’άλογο για τα ημιτελικά η Λίβερπουλ. Οι Ρεντς με ένα τρομερό πρώτο ημίχρονο θύμισαν στη Σίτι τι σημαίνει «Άνφιλτ» και χάρη στο 3-0 θα πάνε με καθαρό προβάδισμα στον επαναληπτικό.

Ολοταχώς για τα ημιτελικά του Champions League η Λίβερπουλ! Μέσα σε ένα ημίχρονο, οι Ρεντς ξεχαρβάλωσαν την άμυνα της Σίτι που δέχτηκε τρία γκολ (3-0) στο «Άνφιλντ» και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο ενόψει του επαναληπτικού.

Στην πρώτη ευκαιρία για αντεπίθεση η ομάδα του Κλοπ έκανε τη ζημιά με τον Σαλάχ (12’). Δευτερόλεπτα μετά το 20λεπτο (21’), ο Τσάμπερλεϊν με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Έντερσον, ενώ το πάρτι του πρώτου ημιχρόνου ολοκληρώθηκε με την κεφαλιά του Μανέ στο 31’.

Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα, σοβαρεύτηκαν στο ανασταλτικό κομμάτι στο δεύτερο, όμως παρότι πίεσαν αρκετά δεν βρήκαν τρόπο για να ξεκλειδώσουν την άμυνα της Λίβερπουλ που ουσιαστικά δεν επέτρεψε να βγει κλασική ευκαιρία μπροστά από την εστία του Κάριους.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Κάριους, Άρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ, Χέντερσον, Τσάμπερλεϊν (85′ Μορένο), Μανέ, Σαλάχ (53’ Βαϊνάλντουμ), Φιρμίνο (71’ Σολάνκε)

Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Κομπανί, Οταμέντι, Λαπόρτ, Φερναντίνιο, Σίλβα, Ντε Μπρούιν, Γκουντογκάν (57’ Στέρλινγκ), Σανέ, Ζέσους

To Top