Τζανόπουλος στο PRESSARIS: “Θα περιμένουμε μέχρι την Τρίτη τον Άρη, δεν μπορούμε να αρνηθούμε…”

Το τοπίο παραμένει «θολό» στον Άρη αναφορικά με την κατηγορία στην οποία θ΄  αγωνίζεται την επόμενη χρονιά και το PRESSARIS ήρθε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, Μιχάλη Τζανόπουλο, με σκοπό να διευκρινίσει τι ακριβώς συμβαίνει με τα χρονικά περιθώρια, εφόσον κάτι τέτοιο αποφασίσουν οι θεσμοί.

Η ερώτηση είχε να κάνει με τον χρονικό ορίζοντα που υπάρχει εφόσον τεθεί το θέμα από τους «κίτρινους» για να δηλώσουν κατηγορία.

Ο κ. Τζανόπουλος τόνισε, λοιπόν, σχετικά: «Θα περιμένουμε μέχρι την Δευτέρα (26/8) τόσο τον Άρη όσο και τη Δόξα Δράμας ν΄ αποφασίσουν σε ποια κατηγορία θα δηλώσουν συμμετοχή για την επόμενη χρονιά, δεδομένου ότι υπάρχει προγραμματισμένο συμβούλιο για τις 29 Αυγούστου, όταν και θα πρέπει να δώσω προς έγκριση στο δ.σ. της ΕΠΟ τους ομίλους».

Σε ερώτηση, ωστόσο, για το αν οι υπεύθυνοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν πίστωση χρόνου στους «κίτρινους» από την στιγμή που για το απόγευμα της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη, η απάντηση του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος ήταν σαφής: «Φυσικά και μπορούμε να περιμένουμε μέχρι το πρωί της Τρίτης τον Άρη. Είναι δυνατόν ν΄ αρνηθούμε σε μια ομάδα σαν τον Άρη κάτι τέτοιο;».

To Top