Την λύση για το… μπέρδεμα έχουν μόνο ο Πρίφτης και οι παίκτες

Η ήττα από τον Κολοσσό πρέπει να ξεχαστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, όχι όμως και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε. Σε αυτό το κομμάτι χωράει μεγάλη ανάλυση και συζήτηση μέσα στην ομάδα του Άρη, μεταξύ του Δημήτρη Πρίφτη και των παικτών του, για να ξεκαθαριστούν εκ νέου βασικά πράγματα, όπως ο ρόλος του καθένα.

Είναι ολοφάνερο πως οι παίκτες έχουν μπερδευτεί με την προσθήκη του Στέφεν Αντεγκμπόγιε. Είναι κάτι που φάνηκε κυρίως στο ματς με τον Κολοσσό, γιατί στο παιχνίδι με τον Κόροιβο υπήρχαν παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ λόγω φάουλ, όμως το Σάββατο ο Άρης παρουσίασε εικόνα ομάδας που βρίσκεται στην προετοιμασία και… μοντάρεται.

Δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα αυτό. Η οριστική παραμονή του Αντεγκμπόγιε και η 100% επιστροφή του Τόμας από τον τραυματισμό του, σε συνδυασμό με την παρουσία των Πάσαλιτς, Μούρτου, Γκίκα και Ριντ δημιούργησαν σύγχυση στην τεχνική ηγεσία, που προσπάθησε να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού (με τρεις κοντούς, όπως είχε προαναγγείλει), αλλά δεν της βγήκε.

Την λύση για το… ξεμπέρδεμα έχουν μόνο ο Πρίφτης, οι συνεργάτες του και οι παίκτες πλέον. Ουδείς άλλος. Και οφείλουν να την βρουν και να την παρουσιάσουν άμεσα, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο και στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Τόσο απλά…

To Top