ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την Πέμπτη ο φάκελος της Ειρήνης Καρυπίδη στην ΕΕΑ για την νέα ΠΑΕ Άρης

Η νέα ΠΑΕ Άρης είναι γεγονός με την οικογένεια Καρυπίδη να έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Οι “κιτρινόμαυροι” θα βρεθούν την Πέμπτη ενώπιον της ΕΕΑ, προκειμένου να πάρει και τυπικά το “πράσινο φως” ο φάκελος της τυπικά μεγαλομετόχου Ειρήνης Καρυπίδη.

Ολοι μιλάνε για στοίχημα αξίας, γνωρίζουν άραγε τι είναι αυτό; Το foxbet.gr σου επεξηγεί στον πλήρως επεξηγηματικό οδηγό του το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος value bet, που χρησιμοποιείται, πότε ένα στοίχημα είναι value και άλλα πολλά.

Όπως είναι γνωστό, η πενταμελής προσωρινή επιτροπή της νέας ΠΑΕ έχει στείλει τα απαραίτητα έγγραφα σε ό,τι σχετίζεται με τη σύσταση της και εκφράζεται  σιγουριά ότι δεν θα σημειωθεί καμία αρνητική παρατήρηση για τυχόν παραλείψεις.

Στην παρούσα φάση, η ΕΕΑ θα εξετάσει όλα τα στοιχεία (π.χ. πόθεν έσχες, καταβολή χρημάτων κ.α.α) ώστε  να αποδειχθεί ότι η μεγαλομέτοχος και αδερφή του Θόδωρου Καρυπίδη έχει καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο, βάσει του Αθλητικού Νόμου, ώστε να αποκτήσει και τυπικά το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Προφανώς θα είναι παρούσα η ίδια, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι θα παραστούν μαζί της. Λογικά θα έχει έχει νομική εκπροσώπηση, ενώ πιθανότατα θα τη συνοδεύσει και φοροτεχνικός.

Από κει και πέρα, εφόσον δοθεί και τυπικά η έγκριση της ΕΕΑ για την νομότυπη κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου θα ακολουθήσει σε άλλη ημερομηνία, η παράσταση της ΠΑΕ Άρης, ώστε να πάρει την αδειοδότηση για την νέα αγωνιστική περίοδο.

To Top