ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Την Τετάρτη ο κόσμος του Άρη στέλνει τα δικά του μηνύματα!

Η παρουσία των φιλάθλων του Άρη στο φιλικό με την ΑΕΚ θα στείλει πολλαπλά μηνύματα σε διάφορα μέτωπα. Τα εισιτήρια «φεύγουν» με γοργούς ρυθμούς και φαντάζει βέβαιο πως το «Κλεάνθης Βικελίδης» την ερχόμενη Τετάρτη θα είναι γεμάτο. Όσο το επιτρέπει φυσικά η μέρα αλλά και  η εποχή.

Μήνυμα 1ο: Όσοι δεν ξέρουν, θα… μάθουν! Και φυσικά αναφερόμαστε στους νέους παίκτες της ομάδας. Καλά είναι τα βίντεο από το YouTube, αλλά διαφορετική η αίσθηση του να το ζεις. Το πρώτο ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης σε τεχνικό τιμ και παίκτες θα είναι γεγονός. Στο χέρι τους ή καλύτερα στα… πόδια τους, θα είναι να κρατήσουν «ζεστό» τον κόσμο στο πλευρό τους.

Μήνυμα 2ο: Η πώληση των εισιτηρίων αλλά και των διαρκείας που θα γίνεται παράλληλα, θα τονώσουν τα ταμεία της ΠΑΕ και θα είναι ένα ακόμα μήνυμα στήριξης προς τη διοίκηση για την προσπάθεια που καταβάλλει.

Μήνυμα 3ο: Η ποδοσφαιρική Ελλάδα, θα συνειδητοποιήσει πως ο Άρης και ο κόσμος του επέστρεψαν δυναμικά. Κι ενώ ακόμα εκκρεμεί το τηλεοπτικό συμβόλαιο, θα είναι το κατάλληλο μήνυμα προς  τα κανάλια, πως ο Άρης θα «πουλάει» πολύ περισσότερο, απ ότι οι ίδιοι πιστεύουν.

 

To Top