Τινάζει τη μπάνκα η Παρί για Ντι Μαρία!

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι αποφασισμένη να προσφέρει γη και ύδωρ στη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Άνχελ ντι Μαρία με μία μυθική πρόταση.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα “Marca”, η Παρί Σεν-Ζερμέν είναι αποφασισμένη να διαθέσει το ποσό των 80.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Άνχελ ντι Μαρία από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον τεχνικό των “μερένγκες”, Κάρλο Αντσελότι, να μην θέλει να ακούει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Το πρέσινγκ της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό συνεχίζεται και γίνεται ολοένα και πιο έντονο, με την προσφορά των 80.000.000 ευρώ να μην περνά απαρατήρητη από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εάν το ποσό που αποκαλύπτει η “Marca” , γίνει αποδεκτό από τη διοίκηση της “βασίλισσας” τότε θα πρόκειται για την μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του συλλόγου, ξεπερνώντας κατά πολύ αυτή του Μεσούτ Εζίλ στην Άρσεναλ έναντι των 50.000.000 ευρώ.

Μπορεί Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν-Ζερμέν και Άνχελ ντι Μαρία να καλοβλέπουν την επίτευξη του deal, ωστόσο υπάρχει και ένας που αντιτίθεται σθεναρά στην επιχείρηση και δεν είναι άλλος από τον τεχνικό των “μερένγκες”, Κάρλο Αντσελότι.

“Τον περιμένω στις 5 Αυγούστου”

“Δεν έχω κάποιο νέο γι’ αυτό. Για τον Ντι Μαρία ισχύει ότι και για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Από τη στιγμή που τελείωσε το Μουντιάλ, πρέπει στις 5 Αυγούστου να είναι στο προπονητικό κέντρο του Βαλδεμπέμπας”, δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός που παρά την πληθώρα επιλογών που έχει δεν θέλει να ακούει για πιθανή πώληση ενός από τους πιο αγαπημένους τους παίκτες.

Πηγή: sport24.gr

To Top