Τι έκανε ο επόμενος αντίπαλος του Άρη (photos-videos)

O Άρης αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε στην πρεμιέρα με 2-0 από τον Ορφέα Ελευθερούπολης μέσα στην έδρα της.

Η κριτική του αγώνα σύμφωνα με το kampaniasports.gr:

“Την χειρότερή του εμφάνιση κράτησε για την πρεμιέρα ο Καμπανιακός ,ένα έργο που το είδαμε και την περσινή σεζόν. Ο προπονητής της ομάδος της Χαλάστρας ξεκίνησε το παιχνίδι με την περσινή ομάδα με προσθήκη μόνο αυτή του τερματοφύλακα Κηπουρού.
Από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι διαθέτουν μια πειθαρχημένη ομάδα  και ανέλαβαν την πρωτοβουλία στον αγωνιστικό χώρο.
Στο διάστημα μέχρι και το 25′ μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο αυτή του Ορφέα Ελευθερούπολης.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το ματς αλλά από μια εκτέλεση κόρνερ και αδράνεια της άμυνάς τους προήλθε το 0-1 στο 34 λεπτό. Σκορ με το οποίο τελείωσε και το ημίχρονο. Αλλαγή για τους γηπεδούχους με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Χατζόπουλος στην θέση του Γαβανά.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Καμπανιακός φάνηκε να βρίσκει τον ρυθμό του αλλά όσες φορές (λίγες) χρειάστηκε οι άμυνα του Ορφέα ήταν αλάνθαστη.Κι άλλες αλλαγές για τον Καμπανιακό ο Πόπτσης στην θέση του Υψηλού και λίγο αργότερα ο Βάσσος στην θέση του Προβατίδη.

Τίποτα δεν άλλαξε στο παιχνίδι εύκολα οι φιλοξενούμε κρατούσαν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Κόρνερ για τον Καμπανιακό στο 84′ κερδίζουν οι φιλοξενούμενοι και με αντεπίθεση εκτελεσμένη σωστά διπλασιάζουν τα τέρματα τους και ουσιαστικά κλειδώνουν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Τελικό δίκαιο αποτέλεσμα 0-2”.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα από το ίδιο σάιτ:

Εικόνες από το παιχνίδι αυτό:

To Top