Τι έλεγε ο διαχειριστής της Regina KN ως υποψήφιος επενδυτής στην Λαμία ένα χρόνο πριν (video)

H εταιρία Regina KN μπήκε από χθες στην… καθημερινότητα του Άρη, μετά τα δημοσιεύματα και την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για το θέμα των χορηγιών.

Διαχειριστής της εταιρίας που καλείται να φέρει τις “πολύφερνες νύφες” (χορηγίες) είναι ο Αλέξανδρος Κατσαμπέκης (πρώτος από αριστερά στη φωτογραφία), ο οποίος έχει αρκετά πλούσιο αθλητικό παρελθόν.

Πέρσι ακριβώς τέτοια εποχή (Ιούλιος 2013) παρουσιάστηκε μαζί με τον Απόστολο Τσιπίδη (με προϋπηρεσία στον Ηρακλή…) και άλλους παράγοντες ως μέλος μιας ομάδας επενδυτών στην Λαμία, εκπροσωπώντας τότε μια εταιρία καλλυντικών.

Δείτε το σχετικό βίντεο από εκείνη την παρουσίαση των υποψήφιων επενδυτών της Λαμίας (Aπό το 11:12” είναι οι δηλώσεις του):

Όσο για τη συνέχεια; Οι επενδυτές αποσύρθηκαν. Σύμφωνα με το starsports της Λαμίας:

“Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στην ομάδα ποδοσφαίρου της Λαμίας. Η ομάδα επενδυτών που παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην τακτική γενική συνέλευση των μελών απέσυρε το ενδιαφέρον της και πλέον o Πανουργιάς Παπαϊωάννου μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης ξεκινούν άμεσα τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της Γ΄ Εθνικής”.

 

To Top