Τo δίδυμο Σανιά-Καλογέρη ο πιο… αδύναμος κρίκος

Θα περίμενε κανείς και από τους δύο μία εμφάνιση πολύ καλύτερη από αυτή της περασμένης αγωνιστικής με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Σανιά και Καλογέρης επιλέχθηκαν και πάλι από τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς για την μεσαία γραμμή του Άρη και για δεύτερη σερί αγωνιστική απογοήτευσαν αμφότεροι.

Είχαν μπροστά τους μία ακόμα εβδομάδα να δουλέψουν σκληρά, ώστε να αποκτήσουν την πολυπόθητη “χημεία” που έδειχνε να τους λείπει στην από κοινού παρουσία τους στην ενδεκάδα του Άρη.

Αντ΄αυτού έδειχναν ξένα σώματα μέσα στο γήπεδο. Δεν συνεργάστηκαν σχεδόν ποτέ, είχαν προβλήματα στις αλληλοκαλύψεις, προχώρησαν σε πολλές και βεβιασμένες επιλογές, δεν προώθησαν το παιχνίδι της ομάδας στην επίθεση, ενώ είχαν και πολλά αμυντικά προβλήματα.

Κι αν για τον Σανιά η μακρά αποχή από την ενεργό δράση μπορεί να αποτελέσει μία κάποια δικαιολογία, κάτι ανάλογο δεν ισχύει για τον Καλογέρη που θα περίμενε κανείς καλύτερη εμφάνιση δεδομένου ότι πλέον δεν χάνει προπονήσεις λόγω στρατού.

Μετά και από την χθεσινή εμφάνιση των δύο, ίσως ήρθε η ώρα για τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς να ανακαλέσει αναφορικά με την επιλογή του εμπιστεύεται αυτό το δίδυμο σε κάθε αναμέτρηση…

To Top