Τι ειπώθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες! “Οι κινήσεις που έγιναν, ποιες θα γίνουν και… ξεκαθάρισμα μέχρι 31 Μαΐου”

Δυο συναντήσεις έγιναν τις τελευταίες μέρες σε επίσημο επίπεδο, η μια με πρώην παράγοντες του Άρη, η άλλη με την παρουσία εκπροσώπων των φορέων. Έγιναν κι άλλες επαφές και συζητήσεις “πίσω από τις κλειστές πόρτες” με την αγωνία όλων να βρεθεί ο δρόμος προς τη βιωσιμότητα και να γίνει στην πράξη η πεποίθηση ότι “ο Άρης μπορεί να ζήσει, έστω και μετά από έχει περάσει…”.

Ανάμεσα στα όσα ειπώθηκαν σε αυτές τις δυο τελευταίες συναντήσεις τόσο στην αίθουσα τροπαίων του ΑΣ, όσο και στα γραφεία της ΚΜΑ, καταγράφηκαν τα εξής:

1. Συγκεκριμένες κινήσεις που έχουν γίνει ήδη προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις για να προσεγγίσουν επενδυτικά κεφάλαια στον σύλλογο. Ήδη έχουν προχωρήσει κάποιες συζητήσεις, άλλες ξεκινούν τώρα…

2. Κινήσεις που θα γίνουν άμεσα. Είναι χαρακτηριστικό ότι για σήμερα είναι προγραμματισμένο το ταξίδι στην Αθήνα των Στεφανίδη, Φουρλίγκα για μια σειρά συναντήσεων, με συγκεκριμένη στόχευση.

3. Το χορηγικό πλάνο που θα παρουσιαστεί, ίσως και στις αρχές της ερχόμενης βδομάδας και θα αποτελεί μια προωθητική προσπάθεια, “εργαλείο” στα χέρια των κίτρινων.

4. Η ασφυκτική πίεση του χρόνου. Μπορεί να υπάρχει γενικότερα η αίσθηση ότι “χρόνος υπάρχει…”, αλλά από τη στιγμή που “δεν υπάρχουν χρήματα, δεν υπάρχει και χρόνος…”. Αρκετοί από τους παρόντες των συναντήσεων επισήμαναν τον περιβόητο “χρονικό ορίζοντα” που πρέπει να οριοθετηθεί, πριν είναι αργά.

5. Υπάρχει η θέληση της διοίκησης της ΠΑΕ να ξεκαθαρίσουν όλα μέχρι τις 31 Μαΐου και να παρουσιαστούν χειροπιαστά αποτελέσματα στον κόσμο. Άλλωστε, δεν μπορεί να… σέρνεται η κατάσταση αυτή εσαεί, με τον Άρη να έχει καταλήξει πόσες και ποιες είναι οι οικονομικές δυνατότητες του και σε ποια κατηγορία μπορεί να αγωνιστεί για να είναι βιώσιμος.

6. Όπως τονίστηκε από την πρώτη στιγμή, όταν θα υπάρχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα, τότε θα αποφασιστεί και η γενική συνέλευση, ώστε να παρουσιαστούν και κατά δήλωση των παραγόντων του Άρη “ο κόσμος να αποφασίσει…”.

To Top