Τι θα κάνει με τις «παλιοσειρές»…

Στην αναμέτρηση με τη Ρουμανία (7/9) θα γίνουν τα «αποκαλυπτήρια» της Εθνικής του Ρανιέρι. Και ένα από τα ερωτήματα που υπάρχουν είναι πως θα διαχειριστεί τις «παλιοσειρές» της ομάδας. 

Ένα από τα πρώτα πράγματα που ξεκαθάρισε ο Κλαούντιο Ρανιέρι όταν ανέλαβε την Εθνική, είναι πως δεν πρόκειται να «πειράξει» τον βασικό κορμό. Τόνισε μάλιστα ότι του άρεσε το πνεύμα της ομάδας, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Είναι δεδομένο όμως ότι αργά ή γρήγορα, ο Ιταλός τεχνικός θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές. Κάποιες από αυτές πιθανώς θα αφορούν τις «παλιοσειρές» της Εθνικής.

Σύμφωνα με την SportDay και τον «Τρελό του Χωριού», μοιάζει δύσκολο να συμπεριληφθούν στις κλήσεις του για τα προκριματικά του Euro 2016, παίκτες όπως οι Κώστας Κατσουράνη, Φάνης Γκέκας, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Λουκάς Βύντρα.

Φυσικά γνωρίζει το παρελθόν τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και οι όποιες αποφάσεις του θα παρθούν με σεβασμό στην προσφορά τους στην ομάδα. Στο πρώτο επίσημο ματς, με τη Ρουμανία στις 7 Σεπτεμβρίου θα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις του.

To Top