Τι ισχύει για τη συνέχεια του αγώνα! Σε εκκρεμότητα πότε θα γίνει και αν θα υπάρχει κόσμος!

Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ ξεκαθαρίζει ότι ο αγώνας συνεχίζεται. Το πως συνεχίζεται είναι ακόμα θέμα προς… διερεύνηση. Οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν να λάβουν και το σκεπτικό της απόφασης και αναμένεται και σχετική ανακοίνωση.

Αυτό που προκύπτει οριστικά είναι πως το παιχνίδι θα συνεχιστεί γιατί θεωρεί το ΑΣΕΑΔ άκυρη την απόφαση των διαιτητών για διακοπή. Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες θα προσέλθουν για την συνέχεια του αγώνα με τους παίκτες που είχαν δηλωθεί στο φύλλο αγώνα. Ο Άρης δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Τόρεϊ Τόμας, γιατί ήταν τραυματίας και εκτός 12αδας. Ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Κώστα Χαραλαμπίδη που έχει τεθεί νοκ άουτ για 4 μήνες λόγω τραυματισμού. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι ίδιοι, δηλαδή οι Αναστόπουλος, Καρακατσούνης, Παναγιώτου.

Το αν το παιχνίδι θα γίνει με ή χωρίς κόσμο δεν διευκρινίζεται από την απόφαση. Ούτε επίσης έχει αποφασιστεί πότε θα συνεχιστεί το παιχνίδι. Κενές ημερομηνίες δεν υπάρχουν γιατί ο ΠΑΟΚ έχει ήδη έναν εξ αναβολής αγώνα (με τον Παναθηναϊκό) σε εκκρεμότητα και έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

To Top