Τοπαλίδης στο PRESSARIS: “Aκρως θετική η πρώτη εικόνα, είμαι αισιόδοξος”

Την πρώτη του… γεύση από Άρη πήρε χθες το απόγευμα στο Δασυγένειο ο Γιάννης Τοπαλίδης. Αφού αρχικά παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές αλλά και στο τεχνικό τιμ από τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργο Γαλανό στη συνέχεια παρακολούθησε την προπόνηση, σχηματίζοντας την πρώτη του ολοκληρωμένη εικόνα για την ομάδα.

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον νέο τεχνικό διευθυντή των “κίτρινων” και συνομίλησε μαζί του για το πως έζησε την πρώτη του μέρα στον Άρη και τι πιστεύει για την ομάδα.

Έχω την εντύπωση ότι η πρώτη μου εικόνα από τον Άρη ήταν άκρως θετική. Και από τους ανθρώπους που γνώρισα στα γραφεία αλλά και από την ομάδα. Μίλησα με αρκετούς και μου είχαν πει ότι πρόκειται για μία ομάδα πολύ καλή για τα δεδομένα της κατηγορίας. Και σήμερα που παρακολούθησα την προπόνηση το κατάλαβα. Είναι όντως μια πολύ καλή ομάδα”, τόνισε αρχικά ο Γιάννης Τοπαλίδης για να ολοκληρώσει σχολιάζοντας το ρόστερ:

Σίγουρα θα χρειαστεί μία μικρή ενίσχυση τον Ιανουάριο. Υπάρχουν θέσεις που θέλουν κάποια ενίσχυση, ωστόσο είμαι πολύ αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά.Θα πάνε όλα καλά…”.

To Top