Τουλάχιστον 450.000 ευρώ θα δοθούν του χρόνου για το άρθρο 99

Το άρθρο 99 θα βοηθήσει τον Άρη να εξυγιανθεί οικονομικά βάσει ενός χρονοδιαγράμματος αποπληρωμής των οφειλών και σημαντικού “κουρέματος” του χρέου που έχει δημιουργηθεί. Πρέπει ωστόσο να τηρηθεί κατά γράμμα κάθε υποχρέωση που θα μπει στις διατάξεις του πωχευτικού κώδικα.

Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, αν αναλογιστεί κανείς ότι βάσει των πρώτων εκτιμήσεων που έχει κάνει η διοίκηση της ΚΑΕ σε συνεργασία με τη νομική της υπηρεσία, θα πρέπει να καταβάλλει την επόμενη περίοδο τουλάχιστον 450.000 ευρώ στο δημόσιο και σε τρίτους.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι τα εγγυημένα έσοδα της ΚΑΕ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα (180.000 ευρώ) και την χορηγία του ΟΠΑΠ (250.000 ευρώ) θα δοθούν εξ ολοκλήρου για την αποπληρωμή των υποχρεώσεων της ομάδας στην πρώτη χρονιά υπαγωγής στο άρθρο 99.

Αυτό οδηγεί στο πολύ απλό συμπέρασμα ότι η ομάδα που θα φτιαχτεί την επόμενη χρονιά θα εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τον κόσμο, είτε τον απλό με την αγορά των εισιτηριών διαρκείας και απλών εισιτηρίων, είτε από τα μέλη του Aris Golden Club, είτε από τους παράγοντες που παραδοσιακά βοηθούν οικονομικά την ομάδα (π.χ. Παπαϊωάννου, Γεωργούλης). Στα έσοδα που θα συγκεντρώσει η ομάδα από τον κόσμο (πέρσι ήταν 170.000 ευρώ τα έσοδα από εισιτήρια, διαρκείας και απλά), θα προστεθούν και τα έσοδα από τις χορηγίες. Υπάρχει συμφωνία με τη CYTA υπογεγραμμένη, υπάρχει πλέον και η σύμβαση με το κυλικείο του Αλεξανδρείου, θα υπάρχει η American Genetics και από εκεί και πέρα όποια άλλη διαφήμιση μπορέσει να βρει η ΚΑΕ μέσα από το εμπορικό της τμήμα.



To Top