Το έγγραφο με το… ανώνυμο ενδιαφέρον και η τηλεφωνική απάντηση στον δικηγόρο του Άρη

Εγγραφο από δικηγόρο που κινείται στο χώρο του Άρη (πρόσφατα έχασε το δικαστήριο του ΑΣ από τον Λάμπρο Σκόρδα Πρωτόδικα και ήταν στην υπόθεση του άρθρου 99 στην οποία δεν μπήκε η ΠΑΕ), έφτασε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του Ερασιτέχνη.

Σε αυτό ερωτάται η διοίκηση του ερασιτέχνη Αρη αν έχει εξουσιοδοτήσει τον Γιώργο Γαλανό να διαπραγματεύεται την πώληση της ποδοσφαιρικής ομάδας στους Ισπανούς ή σε άλλους.

Ο  συγκεκριμένος δικηγόρος (στο παρελθόν είχε στραφεί δικαστικά σε βάρος του συλλόγου για να ζητήσει τα… δεδουλευμένα του) αναφέρεται σε… ανώνυμο επιχειρηματία που εκπροσωπεί -τονίζοντας ότι έχει εξουσιοδότηση-  και σε… πρόθεση κατάθεσης πρότασης, εφόσον υπάρχει απόφαση του ΑΣ να παραχωρήσει την διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας και μάλιστα άμεσα.

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη επικοινώνησαν τηλεφωνικά και είπαν τα αυτονόητα: ο Γαλανός δεν διαπραγματεύτηκε, ούτε διαπραγματεύεται με κανέναν την πώληση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη (άλλωστε δεν μπορεί να πωληθεί ένα ερασιτεχνικό τμήμα…), ενώ σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να καταθέσει οποιαδήποτε πρόταση στον σύλλογο, όπως έγινε και με τους Ισπανούς και στη συνέχεια θα αποφασίσει ο ΑΣ για τις επόμενες κινήσεις,μια και θεσμικά είναι ο μόνος αρμόδιος.

Σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο… ανώνυμο έγγραφο δεν αποτελεί πρόταση, όπως τονίστηκε στη σύντομη τηλεφωνική συνομιλία.

 

To Top