ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το αγωνιστικό είναι στην κορυφή της ατζέντας, αλλά προηγείται το διοικητικό-οικονομικό στην ΚΑΕ

Το τι θα γίνει στο αγωνιστικό του μπασκετικού Άρη την επόμενη χρονιά είναι κάτι που σαφώς και θα πρέπει να μπει σε πρώτο πλάνο, αλλά θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαριστεί τι θα γίνει σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Το ότι υπάρχει σε προτεραιότητα τι θα γίνει… στα γραφεία της ΚΑΕ δεν σημαίνει ότι υπάρχει άπλετος διαθέσιμος χρόνος για να καθυστερήσουν οι αποφάσεις στο αγωνιστικό τμήμα.

Ο Άρης δεν είναι μια ομάδα “έτοιμη”, με κορμό για την επόμενη χρονιά και επιπροσθέτως έχει έξι απαγορευτικά μεταγραφών. Είναι δεδομένα που θα πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν και αναλόγως να κινηθεί η ΚΑΕ.

Το θέμα προπονητή είναι το Νο1 από τη στιγμή που θα έχουν μπει σε τάξη όλα τα υπόλοιπα και φυσικά θα πρέπει να συζητηθεί πρωτίστως το ενδεχόμενο παραμονής του Βαγγέλη Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία, του ανθρώπου του οποίου η παρουσία λειτούργησε ευεργετικά μέσα στο γήπεδο και άλλαξε την πολύ κακή εικόνα της ομάδας.

Είναι, όμως, θέματα που θα πρέπει να μπουν στο τραπέζι, αφού πρώτα ξεκαθαρίσει ο Δημήτρης Γουλιέλμος το πλάνο του και τους συμπαίκτες του για την εφαρμογή αυτού του πλάνου.

To Top