ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το αγωνιστικό πρόβλημα δεν περνάει σε δεύτερη μοίρα, μόνο νίκη με Οστάνδη

Εννοείται πως όσα συμβαίνουν σε διοικητικό – ιδιοκτησιακό επίπεδο στην ΚΑΕ Άρης είναι αυτά που έχουν μεγαλύτερη σημασία αυτή τη στιγμή, όμως ουδείς μπορεί να παραβλέψει το τεράστιο αγωνιστικό πρόβλημα.

Ο Άρης μετράει οχτώ συνεχόμενες ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη, παρουσιάζοντας και πάλι μέτρια εικόνα, με εξαίρεση κάποιες εκλάμψεις στην απόδοσή του.  Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο Παναγιώτης Γιαννάκη οφείλει να βρει τους τρόπους εκείνους, μέσα από αυτές τις συνθήκες που δυστυχώς δεν αλλάζουν προς το παρόν, για να οδηγήσει τους παίκτες του σε νίκες.

Ο Άρης δεν μπορεί να διασύρεται άλλο. Και δεν είναι άμοιροι ευθυνών όσοι στελεχώνουν το αγωνιστικό τμήμα για την κακή πορεία της ομάδας, ειδικά στο πρωτάθλημα, όπου ήττες σαν αυτή με τον Κόροιβο δύσκολα χωνεύονται.

Η αρχή πρέπει να γίνει αύριο με την Οστάνδη. Ο Άρης οφείλει στον εαυτό τον και την ιστορία του να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά από το Τσάμπιονς Λιγκ, με μια νίκη επί των Βέλγων και μετά να στρέψει πλήρως την προσοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ψάχνοντας νίκες παντού.

To Top