Το… δεύτερο ντεμπούτο του Αντεγκμπόγιε, οι προσδοκίες του κόσμου και το “θέλω” του Βρετανού!

Ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε μέσα στη βδομάδα υπέγραψε μέσα στη βδομάδα την επέκταση του συμβολαίου του με τον Άρη ως το τέλος της χρονιάς. Σήμερα ετοιμάζεται ουσιαστικά για το… δεύτερο ντεμπούτο του και θέλει πλέον να δικαιώσει αυτούς που τον κράτησαν και πρώτα από όλους τον κόσμο που έπαιξε ρόλο στην παραμονή του.

Οι φίλαθλοι έδειξαν με κάθε τρόπο ότι ήθελαν την παραμονή του Βρετανού γκαρντ στην ομάδα, διαπιστώνοντας ότι μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις. Το έδειξαν και στο γήπεδο, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ουσιαστικά – με την καλή έννοια – πίεσαν τη διοίκηση να κάνει ότι ήταν δυνατό για την επέκταση του συμβολαίου του Αντεγκμπόγιε, για τον οποίο ο Δημήτρης Πρίφτης είχε ήδη εισηγηθεί θετικά.

Πλέον ο Αντεγκμπόγιε μπαίνει σε μια άλλη φάση της καριέρας του στον Άρη. Δεν είναι πλέον ο συμπληρωματικός παίκτης που ήρθε να καλύψει εκτάκτως το κενό ενός τραυματία. Είναι βασικός παίκτης στο rotation του Άρη και ο ίδιος θέλει όσο τίποτα να κάνει μια χρονιά ανάλογη των εμφανίσεών του έως τώρα…

To Top