Το “διπλό” ήρθε με αμερικάνικη βοήθεια

Το αμερικανικό δίδυμο των Ριντ και Τόμας “υπέγραψε” το σημερινό άνετο “διπλό” του Άρη επί της ΑΕΝΚ Δημούλας με το οποίο ο Δημήτρης Πρίφτης έφτασε τις 50 νίκες καριέρας σε 105 αγώνες.

Ο Λαμάρκους Ριντ πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη εμφάνιση του με τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο 27χρονος γκαρντ ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση του με τους 16 πόντους που πέτυχε αφού τόσους είχε στο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά και στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με τον Πανελευσινιακό. Παράλληλα σημείωσε ατομικό ρεκόρ με τα εννιά ριμπάουντ που “κατέβασε” αφού το προηγούμενο ήταν τα οχτώ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Τόρεϊ Τόμας από την πλευρά του, που τόσο ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, βοήθησε τόσο εκτελεστικά όσο και δημιουργικά. Ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση του με τους 18 πόντους που πέτυχε -τόσους είχε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Ελευσίνα- και πέτυχε ατομικό ρεκόρ με τις επτά ασίστ που μοίρασε αφού είχε πέντε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα αυτή είναι συνολικά η καλύτερη επίδοση για τον φετινό Αρη αφού το ρεκόρ κρατούσε ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς με έξι ασίστ σε τρία διαφορετικά παιχνίδια.

To Top