ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Το δύσκολο έργο της εκκαθάρισης τώρα ξεκινάει»

Ο Πασχάλης Καραγιάννης, μέλος του Δ.Σ του Ερασιτέχνη Άρη και γενικός αρχηγός του υγρού στίβου, μίλησε  για τον Ερασιτέχνη αλλά και τα θέματα του υγρού στίβου.

Αναλυτικά όσα είπε στο ”Yellow Radio 92,8” :

Για τα τμήματα: Πάνω κάτω όλα τα τμήματα είναι στο ίδιο μήκος, πλην του Βόλεϊ. Με ένα καλύτερο μάρκετινγκ όλα τα τμήματα μπορούν να γίνουν κερδοφόρα. Εδώ πρέπει να βοηθήσει και ο Ερασιτέχνης. Να δημιουργήσει ένα τμήμα μάρκετινγκ που θα βοηθάει όλα τα τμήματα. Αυτο το τμήμα θα συνεργάζεται με όλα τα τμήματα της ομάδας για να έρθουν έσοδα στην ομάδα.

Τα χρέη του Ερασιτέχνη: Για το ΙΚΑ μπορούμε να πληρώσουμε υπό προϋποθέσεις τη ρύθμιση των 100 δόσεων. Οι προϋποθέσεις είναι, να μην είμαστε Γ’ εθνική πάλι και να αξιοποιήσουμε τη περιουσία μας, τότε μπορούμε και να πληρώσουμε τις δόσεις του ΙΚΑ αλλά να δόυμε και το θέμα της εφορίας. Παρά τα όλα προβλήματα και εκεί μπορεί να γίνει μια ρύθμιση για να πληρώσουμε. Όλα είναι θέμα οργάνωσης και σωστών ανθρώπων.

Για την εκκαθάριση: Έχουμε πάρει τον αριθμό πρωτοκόλλου και η εκκαθάριση έχει ξεκινήσει. Απλά μια εκκαθάριση έχει πολλά θέματα, δεν είναι εύκολη. Τώρα ξεκινάει η δύσκολη δουλειά. Είναι σε καλό δρόμο αλλά σίγουρα είναι χρονοβόρα.

Για το πόλο και τον υγρό στίβο: Το κολυμβητικό τμήμα έχει 350-400 αθλητές. Υπάρχουν πολλές ομάδες και γίνεται μεγάλη προσπάθεια. Υπάρχουν και επαγγελματίες αθλητές στο τμήμα. Ο πήχης για του χρόνου θα είναι πολύ ψηλά γιατί η δουλειά που γίνεται με τους συνεργάτες είναι εξαιρετική.

Από το πόλο χάσαμε 48 παιδιά με ελεύθερες μεταγραφές. Βρήκαμε «καμένη γη» και θέλει χρόνο για να ξανά φτάσουμε ψηλά. Δεν μπρούσα να δεχθώ ότι στα 90 χρόνια που κλείναμε πέρσι να μην κατεβαίναμε στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης. Παλιοί αθλητές με βοήθησαν και κατεβήκαμε σαν ΑΡΗΣ. Παλέψαμε και χάσαμε τα μπαράζ ανόδου για την Α2 για ένα γκολ και τώρα θα παίξουμε για να διεκδικήσουμε τη παραμονή μας στη Β’ Εθνική.

To Top