ΜΠΑΣΚΕΤ

Το μήνυμα της αρχηγού: “Περήφανη για όλες μου τις συμπαίκτριες!”

Η αρχηγός της πρωταθλήτριας ομάδας μπάσκετ του Άρη, Έλενα Σικαλίδου, έστειλε μέσω Facebook το δικό της μήνυμα προς τις συμπαίκτριες της για την φετινή εξαιρετική χρονιά:

“Δε θα μπορούσε να τελειώσει καλύτερα η χρονιά αυτή και η πορεία μου στις κορασίδες παρά με τη κατάκτηση του πρωταθλήματος αυτού! Ως αρχηγός είμαι περήφανη για όλες μου τις συμπαίκτριες, όλες μαζί και κάθε μια ξεχωριστά. Σας το έλεγα συνέχεια, από την αρχή μέχρι το τέλος: ‘Κορίτσια, το ‘χουμε’. Και ήμουν τόσο σίγουρη, που τελικά τα λεγόμενα μου βγήκαν σωστά! Θα ήθελα να τις ευχαριστήσω όλες, καθώς μέσα από τους κόπους και τη προσπάθεια μας καταφέραμε μαζί να μετατρέψουν την ομάδα αυτή σε μια οικογένεια. Μια οικογένεια στην οποία κανείς δεν πίστευε από την αρχή, η οποία όμως παρ’ όλα αυτά μαζί με τους προπονητές και τους γονείς που μας στάθηκαν καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού αυτού κατόρθωσε να αποδείξει σε όλους ποιοι είμαστε και ενωμένοι τι μπορούμε να κάνουμε!

Γι’ αυτό λοιπόν σηκώσαμε ΟΛΕΣ μαζί το κύπελλο αυτό και το φέραμε στο λευκό το πύργο με πολύ ιδρώτα και αίμα. Μπορεί να χωριστούμε στο μέλλον, άλλες θα φύγουν, άλλες θα μείνουν, άλλες θα συνεχίσουν, άλλες θα σταματήσουν.. όμως μας ενώνουν πολλά και για αυτό δε θα χαθούμε ΠΟΤΕ! Θα είμαστε πάντα η ομάδα εκείνη που με ομαδικότητα και αλληλεγγύη κατάφερε να φτάσει ψηλά. Εύχομαι όλες μας να φτάσουμε ακόμα ψηλότερα στο μέλλον είτε μαζί είτε χώρια. Καθεμία από εσάς έχει ένα ξεχωριστό ταλέντο και θα έπρεπε να πιστεύει στον εαυτό της και να το αναδείξει! Καλή συνέχεια λοιπόν στις καλύτερες συμπαίκτριες που θα μπορούσα να έχω. Και να θυμάστε, όπου κι αν πάτε ότι κι αν κάνετε: ‘Όταν κάτι το θέλεις πάρα πολύ, όλο το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να το καταφέρεις”.

To Top