ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το… μυρίστηκε το λαβράκι η Ντόρτμουντ (video)

Ο Τζέιντον Σάντσο τρελαίνει κόσμο στο Μουντιάλ κ-17 και τώρα που τραβάει πάνω του όλα τα φώτα, στη Μπορούσια Ντόρτμουντ κοιμούνται ήσυχοι, έχοντας εξασφαλίσει την υπογραφή του για 8 εκατ. λίρες! 

Ο νεαρός Άγγλος διεθνής, που μέχρι τον Αύγουστο ανήκε στη Μάντσεστερ Σίτι και βρισκόταν στα τμήματα υποδομής των «πολιτών», πέτυχε δύο γκολ στη νίκη (4-0) των «τριών λιονταριών» στο τμήμα κ-17 απέναντι στην Χιλή, για την πρεμιέρα του βρετανικού αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Μουντιάλ της Ινδίας.

Είναι εκείνος που μπορεί να δώσει ελπίδα στους Άγγλους, οι οποίοι, στο συγκεκριμένο ηλικιακό τμήμα, δεν έχουν καταφέρει ποτέ να περάσουν από τα προημιτελικά, ενώ δύο χρόνια νωρίτερα είχαν αποκλειστεί από τη φάση των ομίλων.

Γεννημένος το 2000 και όντας περιφερειακός επιθετικός, ο Σάντσο, με 15 γκολ σε 17 παιχνίδια στην εθνική ομάδα κ-17, αποδεικνύει γιατί η Μπορούσια Ντόρτμουντ διέθεσε 8 εκατ.λίρες το καλοκαίρι για να τον πάρει στο Signal Iduna Park.

Μεγάλωσε στο Λονδίνο, βρέθηκε στις ακαδημίες της Γουότφορντ από το 2007 και το 2015 έκανε το βήμα στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Σίτι.

Το φετινό καλοκαίρι, πέτυχε πέντε γκολ και είχε πέντε ασίστ στο Euro u-17, όπου η Αγγλία ηττήθηκε από τους Ισπανούς στον μεγάλο τελικό, στα πέναλτι. Μάλιστα, αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της διοργάνωσης…

Στην ομάδα Νέων των «πολιτών», μέχρι και την ημέρα που αποχώρησε για να βρεθεί στο Ντόρτμουντ, είχε πετύχει 20 γκολ σε 35 ματς.

 

Πηγή: england365.com

To Top