Το νέο blog του Χρήστου Βελώνη στο PRESSARIS: “Τώρα θα δείξουν χαρακτήρα- Μπράβο στον Κάμπος για το ρίσκο που πήρε…”

O Χρήστος Βελώνης επιστρέφει και σχολιάζει την “κιτρινόμαυρη” επικαιρότητα μέσω του PRESSARIS. Μπορούν οι παίκτες του Άρη να σηκώσουν το βάρος; Χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα; Είναι ρίσκο η επιλογή Κάμπος; Οι απαντήσεις ακολουθούν παρακάτω… 

“Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο τα πράγματα είναι και πρέπει να γίνονται απλά. Ήρθε η ώρα οι ποδοσφαιριστές του Άρη να δείξουν επιτέλους χαρακτήρα. Τα ψέμματα τελείωσαν και δικαιολογίες πλέον δεν υπάρχουν.

Ο Άρης έχει ανάγκη από ποδοσφαιριστές με ταυτότητα, ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να επιβληθούν. Δεν το συζητάμε ότι η ομάδα χρίζει μεταγραφικής ενίσχυσης τον Ιανουάριο. Είναι δεδομένο.Θέλει παίκτες που να έχουν το θράσος της κατηγορίας. Που μπορούν να κερδίσουν τον σεβασμό του αντιπάλου αλλά και των διαιτητών. Η κατηγορία αυτή θέλει μία ιδιόμορφη εμπειρία, διαφορετική από αυτή της Σούπερ Λιγκ.

Όσοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ έχουν την δυνατότητα να αποδείξουν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν. Εχουν δύο μήνες στη διάθεση τους. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα κριθούν και όποιος δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας αυτής πρέπει να αποτελέσει παρελθόν. Είναι μονόδρομος για όλους…

Ο Κάμπος θα κριθεί, όπως θα κριθούν και όλοι στην ομάδα αυτή. Από την διοίκηση μέχρι και τον τελευταίο ποδοσφαιριστή. Η επιλογή Κάμπος είναι ένα ρίσκο για τον Άρη αλλά και για τον ίδιο.Μπράβο του που αποφάσισε να αναλάβει μία ομάδα Γ΄Εθνικής με πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Δεν θα μείνουμε όμως σε αυτό. Τα αποτελέσματα είναι οι καλύτεροι φίλοι ενός προπονητή. Ας αποδείξει κι αυτός ότι αξίζει να είναι ο τεχνικός που θα οδηγήσει τον Άρη στη Σούπερ Λιγκ.Ας τον αφήσουμε να δουλέψει…”.

To Top