ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το οφείλει στον εαυτό του και την ιστορία του (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Ο Άρης οφείλει στον εαυτό του και την ιστορία του να βγάζει σε κάθε αγώνα στο παρκέ ότι καλύτερο μπορεί. Αυτό πρέπει να κάνει σήμερα και στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, για την 15η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Οι κίτρινοι φυσικά και δεν είναι το φαβορί σήμερα. Είναι ομάδα που προέρχεται από έξι σερί ήττες (Ναντέρ, Ρέθυμνο, Τέλεκομ Μπον, Κολοσσός, Μπεσίκτας, Κόροιβος, Αβελίνο), έχει τα γνωστά προβλήματα που τη μαστίζουν εκτός παρκέ και εντός παρκέ δεν έχει καταφέρει να βρει ουδέποτε ομοιογένεια και ταυτότητα, όχι μόνο λόγω των συνεχόμενων αλλαγών στο ρόστερ της.

Απέναντί του ο Άρης θα βρει σήμερα μια εξίσου προβληματική ομάδα, χωρίς ταυτότητα, αλλά με σαφώς μεγαλύτερο ρόστερ και ποιότητα. Εκεί είναι η διαφορά των δύο ομάδων. Η ΑΕΚ παρότι έριξε ακόμα περισσότερα λεφτά φέτος δεν έχει καταφέρει να φτιάξει την ομάδα που θα ήθελαν οι άνθρωποί της, ωστόσο είναι ομάδα που έχει εξαιρετικούς παίκτες.

Ο κόσμος του Άρη θέλει να δει προσπάθεια, θέλει να δει πάθος, θέλει να δει μάχη σε κάθε κατοχή. Αντιλαμβάνεται πλήρως τις δυσκολίες που έχουν περάσει σαφέστατα πλέον και στο αγωνιστικό τμήμα από όσα συμβαίνουν σε διοικητικό – ιδιοκτησιακό επίπεδο, όμως τα παραπάνω στοιχεία που ζητά πρέπει να τα βγάλουν οι παίκτες και σήμερα στο ΟΑΚΑ και σε κάθε αγώνα, όπως εύστοχα παρατήρησε χθες ο Σάββας Καμπερίδης.

To Top