Το παιχνίδι που έδωσε την απάντηση στο ερώτημα: “Μπορεί χωρίς τον Πόι ο φετινός Άρης;”

Παρότι κουβαλάει εδώ και αρκετές αγωνιστικές στην πλάτη του τις έξι κίτρινες κάρτες ο Άρης έχει ευτυχήσει να μην στερηθεί μέχρι στιγμής στον δεύτερο γύρο τον Μάουρο Πόι, που με μία ακόμα χάνει τα δύο επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Από τη μέρα που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους “κίτρινους” ο Μάουρο Πόι έχει απουσιάσει μόνο από ένα παιχνίδι της ομάδας κι αυτό γιατί στο συγκεκριμένο ήταν υποχρεωμένος να εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του τότε (είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες).

Ήταν το παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον σημερινό αντίπαλο, Εθνικό Αλεξανδρούπολης στις 11 Ιανουαρίου στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης όχι μόνο στερήθηκε την εμπειρία του Αργεντίνου σε ένα παιχνίδι που η παρουσία του κρίθηκε εκ των υστέρων και βάση αποτελέσματος αναγκαία, αλλά και την εκτελεστική του δεινότητα.

Πέρα από την συμμετοχή στα στους άλλους τομείς του παιχνιδιού ο 34χρονος αρχηγός του Άρη είναι αυτός που αναλαμβάνει και τα πέναλτι, έχοντας μέχρι στιγμής απόλυτη ευστοχία, με τέσσερα στα τέσσερα.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μάλιστα ο Άρης είχε την ευκαιρία από πολύ νωρίς να ισοφαρίσει, αλλά ο Σουνάς με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού απόντος του Πόι ανέλαβε και αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισαν οι συμπαίκτες του. Δεν ήταν λίγοι όσοι εκείνη την στιγμή τα έβαλαν με την τύχη τους που δεν έπαιζε ο Αργεντινός…

To Top