ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Το πιθανότερο είναι να βγει αυθημερόν η απόφαση από το Διαιτητικό»

Ο νομικός Σπύρος Χριστοφορίδης, μίλησε για την προσφυγή του Άρη στο Διαιτητικό δικαστήριο.

Αναλυτικά όσα είπε στο YellowRadio 92,8

Για το σκεπτικό της απόφασης: Ναι παραλάβαμε το σκεπτικό. Δεν αναφέρει τίποτα καινούργιο. Είχαμε καταθέσει στην επιτροπή εφέσεων, την γνωμοδότηση που πήραμε από την νομική υπηρεσία της ΕΠΟ και υπογράφηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον εκτελεστικό γραμματέα, το έγγραφο του Καραϊσκάκη και την διακήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Football League που αναφέρει πως την επόμενη περίοδο οι ομάδες θα είναι 20 και την μεθεπόμενη δεν θα αυξάνονται για κανένα λόγο.Εξετάσθηκαν τα έγγραφα: Δεν μας εξηγεί γιατί δεν θεωρεί η Επιτροπή Εφέσεων γιατί δεν είναι επαρκή τα έγγραφα

Για το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο: Με δυο δικόγραφα αιτήματα. Με προσφυγή και με αίτηση αναψηλάφησης και ζητάμε να εξετάσει τα νέα στοιχεία που θεωρούμε ότι υπάρχουν.

Για τον κόσμο: Στη σχολή δικαστών διδάσκουν πως οι δικαστές πρέπει να λαμβάνουν υπόψη την κοινή γνώμη για να πάρουν μια απόφαση.

Για το Διαιτητικό Δικαστήριο που η σύνθεση τους έμεινε εκτός των νόμων Κοντονή: Αυτό το γνωρίζουμε. Αλλά όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Δεν έχει σημασία ποιοι είναι. Το θέμα είναι πως ο Άρης παλεύει όλο το καλοκαίρι για ένα δίκαιο αίτημα που έχει.

Για την πίεση χρόνου: Σίγουρα με την κλήρωση κυπέλλου που ορίστηκε την Παρασκευή ο χρόνος μας πιέζει. Το πιθανότερο είναι να βγει η απόφαση αυθημερόν.

To Top