ΜΠΑΣΚΕΤ

Το πλάνο και οι αποφάσεις του Αγγέλου για το ρόστερ που διαχειρίστηκε σε σχέση με τη νέα σεζόν

Ανεξαρτήτως του αν το πλάνο του Βαγγέλη Αγγέλου είναι σωστό ή λάθος – αυτό θα κριθεί όταν δημιουργηθεί η ομάδα της επόμενης χρονιάς και δουν όλοι τα αποτελέσματά της – όσοι παίκτες δεν θα συνεχίσουν στον Άρη είναι παίκτες που δεν βρίσκονται στο πλάνο του προπονητή.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Οι πληροφορίες που έχει συλλέξει το PRESSARIS αναφέρουν ότι ο τεχνικός των κίτρινων δεν είχε στα πλάνα του τους Μιχάλη Τσαϊρέλη, Γιάννη Αθηναίου, Στέλιο Πουλιανίτη.

Με τον Σπύρο Μούρτο, υπήρξε συνάντηση στην οποία ο αρχηγός του Άρη εξέφρασε την επιθυμία να μη συνεχίσει και ο Αγγέλου δεν μπήκε στη διαδικασία να του αλλάξει γνώμη.

Στους άλλους τρεις παίκτες που δεν πρόκειται να συνεχίσουν και ήδη οι δύο εξ αυτών βρήκαν ομάδες (στον Προμηθέα ο Τσαϊρέλης, στη Κύμη ο Πουλιανίτης), δεν έγιναν προτάσεις ανανέωσης.

Ο Δημήτρης Φλιώνης είναι μια ενδιάμεση περίπτωση, διότι εξηγήθηκε στον παίκτη ποιον ρόλο θα μπορούσε να έχει και με ποια χρήματα θα μπορούσε να μείνει και προς το παρόν δεν υπάρχει εξέλιξη.

Ο Αγγέλου έχει αποφασίσει πως είναι απαραίτητοι στον Άρη της επόμενης χρονιάς οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Γκάρι Μπελ, στους οποίους έχουν ήδη εκφράσει οι κίτρινοι το ενδιαφέρον τους επισήμως, ενώ θα παραμείνει στο ρόστερ ο Βασίλης Χρηστίδης που έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο.

Επίσης, υπό προϋποθέσεις, θα υπάρξει ενδιαφέρον και για την παραμονή του Ιβάν Μάρας, διότι οι υπό καθεστώς απαγορευτικού μεταγραφών οι επιλογές στους ψηλούς είναι ελάχιστες.

Αυτά σε ότι αφορούν στους παίκτες της περσινής ομάδας. Για όσους θα έρθουν, είναι προτιμότερο πρώτα να κλείσουν και μετά να γίνει η όποια ανάλυση. Προφορικά έχουν συμφωνήσει πάντως οι Δημήτρης Βεργίνης, Μπορίς Νταλό και Διαμαντής Σλαφτσάκης, παίκτες που θα αποκτούσε ο Άρης του Αγγέλου ακόμα και χωρίς απαγορευτικό μεταγραφών.

To Top